مادران نقشی بیبدیل در احیای فرهنگ نماز در جامعه دارند

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان آذربایجان شرقی، ناهید هادی مشاور امور بانوان و خانواده ستاد اقامه نماز روز چهارشنبه سوم اردیبهشت ماه در گفتگو با روابط عمومی، ضمن اشاره به شعار سال ۱۴۰۴ ستاد اقامه نماز مبنی بر «مادران معماران فرهنگ اقامه نماز» مطالبی را ارائه کرد، گفت: ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ، ﻣﻬﻢﺗﺮﯾﻦ ﻭﺍﺣﺪ ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﻧﻘﺸﯽ ﺍﺳﺎﺳﯽ ﺩﺭ ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﺬﻫﺒﯽ ﻓﺮﺯﻧﺪﺍﻥ ﺍﯾﻔﺎ ﻣﯽﮐﻨﺪ.
ناهید هادی بیان کرد: مادران، خطشکنانِ نور(نماز) هستند و نقشی بیبدیل در احیای فرهنگ نماز در جامعه دارند.
وی در ادامه افزود: در روزگاری که هجمههای فرهنگی، بنیان خانواده و ارزشهای دینی را نشانه گرفتهاند و هرچقدر ما مادران،خانواده برای آشنایی و آگاهی و ترویج معارف معنوی فرزندمان وقت نداشته باشیم کوتاهی کنیم، دشمن با برنامه ریزی دقیق برای جوان ونوجوان ما فرهنگ خودش را القا خواهد کرد و سرمایه خرج می کند.
مشاور امور بانوان و خانواده اظهار کرد: هزینه در جوانی برای سلامتی پس انداز برای پیری است تا انسان جوان هست باپیشگیری از اضافه خرجی پس انداز درزمان پیری و ناتوانی است.
وی بیان کرد: مادرانِ متدین سرزمین ما ایران همچون خطشکنانی در میدان نبرد، با سلاح عشق و ایمان، به احیای فرهنگ نماز در جامعه کمر همت بستهاند، ان شاءالله در حرکتی جهادی با همکاری وهم فکری فعالان و متخصصان جامعه نمازی کشور پا به عرصه اجتماع بگذارند با آگاهی واقتدار وتربیت فرزندانی آگاه وبا بصیرت هم از ظرفیت خانواده و مدرسه بتوانندفرماندهان لشگر جهانی اسلام باشند.
ناهید هادی با بیان نقش بیبدیل این معمارانِ نور، در بنای نسلی نمازگزار و آشنا به معارف الهی، گفت: دیگر بر کسی پوشیده نیست که مادر، نخستین و مهمترین آموزگار زندگی هر فرد است او با قلب سرشار از محبت و با عمل به آموزههای دینی، بذر ایمان و عشق به خداوند را در دل فرزند میکارد مادر، با لالاییهایش، با قصههایش و با رفتارش، مفاهیم نماز و عبادت را به فرزند میآموزد و یک مادر آگاه به معارف دینی ومعنوی می تواندجامعه نه بلکه جهان را تکان دهد.
در ادامه وی خاطر نشان کرد: تاریخ ما کم از اسوه ها نداشته و اولین بانو و مادر حضرت خدیجه کبری (سلام الله علیها) که در کنار و تربیت یافته رسول خدا بزرگترین بانوی اسلام وجهان معرفی شد و حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) که در طول عمر اندکش کل جهان را متحول کرد واگر تقدیر خدا بود و خانه ظلم چندصباحی مهلت زندگی به این بانوی بزرگ می داد بی شک تحول بنیادین دربستر جامعه اسلامی می افتاد.
وی در ادامه افزود: اما نقش مادر در ترویج فرهنگ نماز، تنها به آموزش محدود نمیشود او با ایجاد فضایی معنوی در خانه، با برپایی نماز جماعت خانوادگی و با تشویق فرزندان به حضور در مساجد، محیطی مناسب برای رشد و تعالی معنوی آنان فراهم میکند.
مشاور امور بانوان و خانواده تصریح کرد: در سالهای اخیر، شاهد ابتکارات و اقدامات خلاقانهای از سوی مادران در زمینه ترویج فرهنگ نماز بودهایم از برگزاری دورههای آموزشی نماز برای کودکان و نوجوانان گرفته تا تهیه بستههای فرهنگی و آموزشی با موضوع نماز، مادرانِ ما نشان دادهاند که میتوان با استفاده از روشهای نوین و جذاب، نسل جوان را به این فریضه الهی ترغیب کرد.
ناهید هادی بیان کرد: بیتردید، مادران، معماران اصلی فرهنگ اقامه نماز در جامعه هستند آنها با نقش بیبدیل خود در تربیت نسلهای آینده، میتوانند سهم بسزایی در ارتقای سطح معنویت و اخلاق جامعه داشته باشند لذا، حمایت از مادران فعال در این زمینه و قدردانی از زحمات آنها، یک وظیفه ملی و دینی است.
وی در پایان بیان کرد: مادران نخستین معلمان نماز، مادران در ترویج فرهنگ نماز، نقش خانواده در تربیت نسلی نمازگزار و جایگاه مادر در اسلام و نقش او در تربیت فرزندان با ورود در بخش نماز و مهدویت دانش آموزان با رغبت بیشتری به معارف دینی استقبال می کنند.