مازندران

نماز ظهر عاشورا و اهمیت آن مهمترین درس تاریخ عاشورا و فلسفه قیام است

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان مازندران، جلسه تمهید مقدمات عزاداری ابا عبد الله الحسین علیه السلام و برگزاری نماز ظهر عاشورا با حضور حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی مدیر ستاد اقامه نماز، حجت الاسلام ابراهیم حیدری جناسمی مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان مازندران و اعضای هیئاتهای مذهبی استان، روز یکشنبه ۲۵ تیرماه در سالن جلسات ادراه کل اوقاف استان مازندران برگزار شد.

مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان ضمن خیر مقدم گویی به مدعوین با اشاره به اجرای موفق طرح آرامش بهاری در ایام نوروز، اظهار کرد: هرساله در سطح بقاع متبرکه اقامه نماز ظهر عاشورا برگزار می گردد.

وی با بیان اینکه امام حسین علیه السلام شهید نماز است باید نماز ظهر عاشورا را به کوچه ها و خیابان ها بکشانیم، گفت: ترویج عفاف و حجاب نیز یکی از اهداف قیام عاشورا بوده که زیبنده نیست شاهد اوضاع نابسامان بدحجابی و بی حجابی در سطح امامزادگان و بقاع متبرکه باشیم خادمین اماکن مذهبی برای تذکر به هنجارشکنانان نیازمند یاری دستگاه های امنیتی و نظامی هستند.

حجت الاسلام حیدری آمادگی تمامی بقاء متبرکه استان را برای اقامه نماز در اوقات نماز بویژه نماز ظهر عاشورا اعلام کرد و افزود: اوقاف هیچ تولی گری خاصی در مدیریت مساجد جز تعیین هیئت امناء ندارد و نسبت به خادمین مساجد و بیمه آنها منتظر دستورالعمل جدید هستیم.

در ادامه حجت الاسلام ابراهیمی مدیر ستاد اقامه نماز استان، با قدردانی از تشکیل چنین جلسه ای عنوان کرد: عاشورا فرصت مغتنمی است برای بهره گیری از گنجینه بیکران معارف معنوی و ماندگار آن در ارتباط با فلسفه قیام و پیام ها و درس های آن بویژه از عبرت های تاریخ عاشورا که مهمترین آن انحطاط و لغزش خواص به لحاظ بحران معرفتی و دنیا طلبی واتبعو الشهوات بوده است که معرفت بخشی آن را مقام معظم رهبری(مدظله العالی) برای مبلغین، از وظایف جهاد تبیین بیان داشته اند.

وی همچنین علت باز نبودن درب های بسیاری از مساجد استان را در اوقات نماز، بیمه نبودن خادمین و عدم رفاه نسبی آنها دانست و بیان داشت: امید است سازمان اوقاف و امور خیریه با هماهنگی های لازمه، نسبت به رفع این مهم اقدام مقتضی را معمول نماید.

مدیر ستاد اقامه نماز گفت: نماز ظهر عاشورا و اهمیت آن، مهمترین درس تاریخ عاشورا و فلسفه قیام است که همه موظفیم مبلغ این فرهنگ علوی و ولوی و حسینی باشیم و اگر چه امسال عاشورا در روز جمعه خواهد بود، اولاً باید هدایت های عزاداران به نمازجمعه برای پرشور کردن نماز جنمعه و در سطح روستاها و مکان هایی که با نماز جمعه فاصله دارند نماز ظهر عاشورا برگزار گردد.

در پایان هر یک از مدعوین دیدگاههای خود را بیان و جلسه با تبادل نظر و اقامه نماز جماعت پایان یافت .

نماز ظهر عاشورا و اهمیت آن مهمترین درس تاریخ عاشورا و فلسفه قیام است

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا