اخبارخراسان رضوی

شورای اقامه نماز شهرستان نیشابور برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز خراسان رضوی، شورای اقامه نماز شهرستان نیشابور با حضور مدیر ستاد اقامه نماز استان، فرماندار، امام جمعه و دیگر اعضا شورا، در روز شنبه بیست مردادماه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه پس از خیرمقدم فرماندار دبیر اقامه نماز شهرستان نیشابور گزارشی از نماز مدارس و مساجد ارائه کرد و گفت: حداقل در سطح شهر نیشابور ۲۰ مسجد نماز صبح برگزار می شود و به دلیل سابقه دینی و فرهنگی شهرستان در این نماز جماعت ها اقشار مختلف حضور بسیار خوبی دارند.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین سبحانی نیا مدیر ستاد اقامه نماز خراسان رضوی گفت: در سطح شهرستان مقدمات لازم برای توسعه فرهنگ نماز و نمازجماعت وجود دارد لذا لازم است به ارتقا و اثرگذاری نماز در مساجد و مدارس توجه گردد.

وی ادامه داد: به خصوص توجه به باورها و اعتقادات دینی نسل نو و آنچه به حوزه مسائل اجرایی و اداری بر می گردد و همچنین رفع بعضی موانع که در همین راستا می توان از ظرفیت شورای اداری و آموزش و پرورش با حمایت فرماندار شهرستان بهره گرفت.

سبحانی نیا افزود: آنچه به کیفیت تبلیغ و آموزش معارف نماز و توانمندسازی طلاب جوان و ائمه جماعت نیاز است از تجربیات امام جمعه شهرستان باید استفاده کرد.

مدیر ستاد اقامه نماز استان اظهار کرد: لازم است به صورت فصلی گزارشی از برگزاری نماز در مساجد و مدارس مسئولین مربوطه ارائه کنند تا بتوان برای رسیدن به وضع مطلوب اقدامات درستی انجام داد.

ستاد اقامه نماز نیز می تواند با اعزام اساتید، برگزاری جلسات آموزشی برای اقشار مختلف کمک و همراه شورای اقامه نماز شهرستان باشد.

وی اضافه کرد: به دلیل نقش مهم خانواده تقاضا می شود جلسات متمرکزی با دادن سهمیه به پرسنل به صورت فصلی برگزار تا والدین از کیفیت مدیریت دینی و شیوه های دعوت فرزندان به نماز آگاه شوند.

در پایان جلسه بعضی از اعضای شورا نکاتی را یادآور و سوالاتی را مطرح کردن که مدیر ستاد اقامه نماز پاسخ داد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا