جلسه برنامه ریزی آموزش و توانمندسازی طلاب، فرهنگیان و دانشجو معلمان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز، جلسه برنامه ریزی آموزش و توانمندسازی طلاب، فرهنگیان، و دانشجو معلمان، با حضور قائم مقام و جمعی از معاونین، مدیران و مشاورین ستادی، نماینده نهاد رهبری دانشگاه فرهنگیان، مدیرکل عترت و قرآن وزارت آموزش و پرورش و نماینده بنیاد مهدویت، در هفدهمین روز از فروردین ماه برگزار شد.
دکتر سید احمد زرهانی، قائم مقام ستاد اقامه نماز در جلسه برنامه ریزی آموزش و توانمندسازی طلاب، فرهنگیان، و دانشجو معلمان در حوزه معارف قرآن، نماز و مهدویت در فرصت تابستان با بیان اینکه آموزش در حوزه دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش از نو شروع شده است، گفت: باید امکانات خود در موضوع نماز، مهدویت و قرآن را بسیج کنیم و اتاق فکری برای برنامه ریزی در این حوزه تشکیل شده است.
وی با بیان اینکه اولویت آموزش برای ستاد اقامه نماز معلمان جدید الاستخدام، امامان جماعت مدارس و دانشجویان جدید الورود دانشگاه فرهنگیان است، گفت: ائمه جماعات دستگاه های اجرایی در اولویت بعدی آموزش ستاد قرار دارند.
دکتر زرهانی با اشاره به اینکه برگزاری دوره آموزشی به اقشار مذکور در مصوبه شورای معاونین نیز مورد تاکید قرار گرفته است، گفت: از امکانات حوزه فرهنگی و آموزش ستاد برای برگزاری دوره های آموزشی در حوزه های قرآن، نماز و مهدویت استفاده خواهد شد.
قائم مقام ستاد اقامه نماز با یادآوری اینکه آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان به عنوان دستگاه های همکار ستاد اقامه نماز آمادگی خود را اعلام کرده و پای کار هستند، تصریح کرد: از ظرفیت ۱۵ نفر از اساتید متبحر در حوزه تعلیم و تربیت و روانشاسی نیز در این دوره ها استفاده خواهد شد.
وی با تاکید بر اینکه می توان از ظرفیت اردوگاه ها و سالن های آموزش و پرورش در استان های خوش آب و هوا نیز برای برگزاری دوره های آموزشی استفاده کرد، افزود: لازم است استانداران نیز به عنوان روسای شورای اقامه نماز، حمایت های مالی و معنوی خود از برگزاری این دوره ها داشته باشند.
دکتر زرهانی به ظرفیت مرکز تخصصی نماز قم نیز اشاره کرد و گفت: این مرکز اساتید برجسته ای در حوزه مهدویت، قرآن و نماز دارد. همچنین باید از مشوق ها غافل نشده و در پایان دوره ها ضمن اعطای گواهی پایان دوره هدایایی برای شرکت کنندگان پیش بینی شود.
قائم ستاد اقامه نماز با یادآوری اینکه هر آموزشی دو رکن استاد و منابع دارد، گفت: سبک تدریس، محتوا و درسنامه جزء لاینفک اساتید است و منبع نیز مطلب مکتوبی است که دانش پژوه می تواند بعدها برای جبران کاستی به آن مراجعه کند.
وی به کتاب شیوه های دعوت به نماز به عنوان منبع مناسب برای آموزش اشاره کرد و گفت: دستگاه های اجرایی و مجموعه ها می توانند این کتاب را با تخفیف از انتشارات ستاد اقامه نماز تهیه کنند.
دکتر زرهانی ادامه داد: فصل تابستان فرصت مناسبی برای آموزش معارف نماز، مهدویت و قرآن است و افرادی که از قافله آموزش عقب مانده اند می توانند از این فرصت استفاده کنند. ستاد اقامه نماز نسبت به اعزام و حق الزحمه اساتید اعزامی به دوره های آموزشی مسئول است ولی مکان باید از طریق دانشگاه و آموزش و پرورش تامین شود.
قائم مقام ستاد اقامه نماز با بیان اینکه امروز با بچه های صاحب فکر مواجه هستیم، گفت: دفع خطر مستلزم معلمان دانا، هوشمند، متدین و صاحب طرح و برنامه است.
به گفته وی، ستاد اقامه نماز در سال جاری متفاوت از سنوات گذشته در زمینه پشتیبانی از نمازخانه مدارس عشایری و مدارس شبانه روزی وارد عمل شده است.