به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان گیلان، جلسه شورای اقامه نماز و بنیاد مهدویت استان گیلان با حضور هادی حق شناس استاندار گیلان و حجت السلام حجازی مدیر ستاد اقامه نماز و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان گیلان و معاونین و کارشناسان و دیگر اعضای شورای اقامه نماز استان در هجدهم دی ماه در سالن شهید انصاری استانداری گیلان برگزار شد.
حجت السلام حجازی مدیر ستاد اقامه نماز و بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) استان گیلان ضمن خیر مقدم به اعضای شورا و تقدیر و تشکر از استانداری به جهت همکاری با ستاد اقامه نماز و برگزاری جلسات شورا، گزارشی از برنامه های و فعالیت های انجام شده توسعه و ترویج فرهنگ نماز در استان ارائه داد.
حجازی ضمن تشریح صورتجلسه و مصوبات صورتجلسات قبلی، استاندار گیلان را به عنوان استاندار نمونه نمازی دانست و با اشاره به برگزاری اجلاس های سراسری نماز و دستاوردهای این اجلاس برای استانها از استاندار گیلان خواست تا زمینه برگزاری اجلاس سراسری نماز در استان را فراهم آورد و ستاد اقامه نماز را در این زمینه یاری کند.
هادی حق شناس استاندار گیلان با اشاره به اهمیت اقامه نماز در جامعه، اظهار داشت: اهمیت نماز بر کسی پوشیده نیست و همه از نظر شرعی و قانونی وظیفه داریم که برای ترویج فرهنگ نماز همه تلاش خود را به کار گیریم.
نماینده عالی دولت در گیلان با تاکید بر لزوم تلاش و برنامه ریزی برای ارتقای کمی و کیفی اقامه نماز در جامعه، تصریح کرد: باید علاوه بر توجه ویژه به مقوله اقامه نماز به عنوان ستون دین، تلاش نماییم نماز در تمام زندگی، اخلاق و رفتار ما اثر گذار باشد.
وی با اشاره به برگزاری اجلاس استانی نماز در آستانه دهه مبارک فجر افزود: امسال دهه مبارک فجر مقارن با اعیاد شعبانیه است لذا باید جشنها و برنامه های فرهنگی با محوریت بزرگداشت ایام شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی با رویکرد توسعه نشاط اجتماعی در جامعه برگزار شود.
حق شناس گفت: مجمع خیرین مسجدساز با هدف تاسیس مساجد جدید و تجهیز مساجد واقع در مناطق محروم با حضور اعضای حقیقی و حقوقی تشکیل خواهد شد.
استاندار گیلان با اشاره به غیر فعال بودن بسیاری از مساجد بین راهی به ویژه هنگام اقامه نماز صبح، گفت: باید تدابیری اندیشیده شود که درب مساجد بین راهی برای اقامه نماز صبح به روی نمازگزاران باز باشد.
حقشناس با تاکید بر لزوم ساماندهی نمازخانههای بین راهی تاکید کرد: باید از ظرفیت اماکن اقامتی و گردشگری، بقاع متبرکه و مجتمعهای بین راهی در این راستا استفاده شود و ستاد اقامه نماز نظارت لازم را در این زمینه داشته باشد.
وی با تاکید بر توجه به مقوله نماز و فراهم آوردن زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری در سطح مدارس استان ، تصریح کرد: آموزش و پرورش مکلف است آمار نمازخانه مدارس را با اولویت دانش آموزانی که به سن تکلیف رسیده اند احصا کند تا بتوان از ظرفیتهای موجود جهت مهیا نمودن زیرساخت های مورد نیاز اقامه نماز در مدارس استفاده شود.
حق شناس با اشاره به اقدامات مطلوب دانشگاه آزاد اسلامی استان در جهت ترویج فرهنگ مهدویت، گفت: هر نهاد یا دستگاهی که میخواهد دورههای تربیت مربی یا دانش افزایی مهدویت برگزار کند، میتواند از ظرفیت پژوهشی و علمی دانشگاه های استان بهره مند شود.