شورای اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان خراسان رضوی، شورای اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی با موضوع ترویج و ارتقا فرهنگ اقامه نماز در دانشگاه، با حضور ریاست دانشگاه، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه، کارشناس برنامه ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز استان و اعضاء شورا چهارشنبه بیست و دوم اسفندماه برگزار شد.
در این جلسه مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه به برگزاری منظم جلسات شورای اقامه نماز و تشکیل جلسه پرسش و پاسخ در خصوص شبهات دینی ویژه دانشجویان با حضور اساتید مجرب، ویژه دانشگاهیان و مخصوصا دانشجویان و پاسخگویی به سئوالات و مسائل دینی و شرعی و با حضور مشاور مذهبی آگاه به مسائل دینی تاکید کرد.
وی در ادامه حضور مسئولان، مدیران و اساتید دانشگاه در صفوف نماز جماعت را سبب ترغیب پرسنل و دانشجویان در امر فریضه نماز جماعت دانست و نسبت به رفع برخی از نیازمندی های نمازخانه های دانشگاه تاکید کرد.
سپس ریاست دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی ضمن خوش آمدگویی به حاضرین، با اشاره به اهمیت و جایگاه فریضه نماز مطالبی در خصوص اجرای برنامه های نماز در دانشگاه را بیان کرد و گفت: محوریت برنامه های نماز نباید صرفا اساتید و کارکنان باشند، بلکه باید توجه ویژه ای به نقش الگویی و محوری اساتید نسبت به دانشجویان نیز داشته باشیم.
وی افزود: مسئولین و مدیران دانشگاه نسبت به اثر بخشی دوره های آموزش نماز ویژه مخاطبین دانشگاه اقدام کرده و کاستی ها شناسایی و رفع شود.
سیدمحمدی کارشناس برنامه ریزی نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز استان ضمن تقدیر و تشکر از برگزاری جلسه شورای اقامه نماز در دانشگاه آزاد اسلامی برگزاری مستمر جلسات شورای اقامه نماز دانشگاه استفاده از پیام های مقام معظم رهبری در برنامه های توسعه و ترویج فرهنگ نماز و توجه به اسناد بالادستی و بومی سازی توافق نامه کشوری تاکید کرد.
وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی جزء دانشگاه برتر در حوزه نماز بوده و طرح های خوبی بویژه در حوزه پژوهشی و انتخاب عناوین نمازی جهت پایان نامه های دانشجویی در گذشته داشته که امیدواریم این برنامه ها بقوت پیگیری شود.
در این جلسه حجتالاسلام فاضلی دبیر اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی و واحد مشهد گزارشی از اقدامات و برنامه های انجام گرفته در جهت ترویج و توسعه فرهنگ اقامه نماز در دانشگاه را ارائه کرد و افزود: با موافقت رئیس محترم دانشگاه مقرر شد از ائمه جماعات و خادمیاران نماز و واحدهای برتر در حوزه نماز استان تقدیر به عمل آید.
در پایان جلسه اعضاء شورا، نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص حضور جامعه دانشگاهی در مراسم فریضه نماز در واحدهای دانشگاهی و عملیاتی شدن برنامه های فرهنگی با محوریت نماز و مسجد مطرح کردند و تبلیغات محیطی، تجهیز مسجد و نمازخانه ها و حضور بیشتر و پررنگتر مسئولین در نماز جماعات دانشگاه تاکید و برای محل استراحت دانشجویان بویژه خواهران راهکارهای مطرح شد.