به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان مرکزی، جلسه شورای اقامه نماز و شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیت های مهدوی روز شنبه ۱۳ اسفند ماه با حضور آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اراک، فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی، مجتبی آل یاسین معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری، حجت الاسلام علی رودبارانی مدیر ستاد اقامه نماز و سرپرست بنیاد حضرت مهدی موعود (عج) استان و سایر اعضاء در محل دفتر امام جمعه اراک برگزار شد.
آیتالله دری نجفآبادی، در جلسه شورای اقامه نماز و شورای سیاستگذاری و پشتیبانی فعالیت های مهدوی ضرورت پرداختن به این دو مؤلفه مهم را از سوی مسئولان خواستار شد و افزود: تبیین مهدویت و اقامه نماز برای نوجوانان و جوانان باید مورد اهمیت واقع شود و همگی ما در برابر اشاعه این شاخصهها مسئولیم.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به برگزاری اجلاسیههای کشوری، استانی و شهرستانی نماز در سالهای اخیر بیان کرد: برگزاری این طرح اقدامی شایسته است، اما برای خروجی بهتر میتوان این برنامه مهم را در استان در قالب جشنواره استانی «نماز» در اردیبهشت ماه و روزهای منتهی به شهادت امام صادق(ع) برگزار کرد.
وی جذب نیرو برای حوزههای علمیه را مورد تأکید قرار داد و گفت: ظرفیتهای خوبی در استان در این زمینه فراهم است و در سالهای اخیر در حوزه تربیت و افزایش مدارس علمیه اقدامات مطلوبی صورت گرفته است، ساخت و تجهیز حوزه علمیه خاتمالانبیاء(ص) اراک یکی از طرحهای مثمرثمر برای گرایش هرچه بیشتر و جذب نوجوانان و جوانان است که تاکنون انجام شده و در حال انجام است.
مخلص الائمه نیز در این جلسه گفت: منجی آخرالزمان مورد تایید تمامی ادیان الهی بوده و بر این مهم تاکید شده و تمامی دانشمندان اهل علم این مهم را مورد توجه قرار دادهاند.
استاندار مرکزی افزود: انتظار بر ۲ رکن امید و آمادگی استوار بوده و این اعتقاد وجود دارد که بدون امید هیچگونه تحرکی در جامعه انجام نمی شود.
وی ادامه داد: باید با امید جامعه برای حضور یک صالح و نجات بشریت محیا و آماده باشد.
حجتالاسلام علی رودبارانی، ضمن خیرمقدم و تبریک اعیاد ماه شعبان به حاضرین در جلسه و قرائت دستور کار جلسه و با بیان اینکه دو شاخصه مهم نماز و مهدویت در یک مسیر در حال حرکت هستند، افزود: در راستای تقویت این دو مؤلفه از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۲۰ نشست با حضور دانشآموزان، دانشجویان و کارکنان ادارات برگزار شده است.
وی با بیان این مطلب که با همکاری صداوسیما و سایر دستگاههای ذیربط اقدامات تبلیغاتی در این دو حوزه صورت گرفته است، اظهار کرد: برگزاری جشنواره «فجر تا فجر»، همکاری با ادارات مرتبط با کودکان و نوجوانان همچون کانون پرورش فکری، بومیسازی تفاهمنامهها، نظارت بر برنامههای ادارات به صورت حضوری و غیرحضوری، ارزیابی برنامهها در سامانه «سجاده»، تقدیر از هیئتهای ارزیابی، حضور در شورای اقامه نماز شهرستانها از جمله برنامههای صورت گرفته است.
رودبارانی برگزاری جشنهای تکلیف به صورت منسجم در اراک، برگزاری دورههای آموزشی نماز و مهدویت، آموزش دورههای مختلف ویژه نماز و صحیفه سجادیه، برگزاری دورههای معارفی ویژه دهیاران، برگزاری دورههای توجیهی دبیران دستگاهها جهت بارگذاری مستندات در سامانه «سجاده»، برگزاری مسابقات «لحظههای عاشقی»، اجرای طرح «سلامت معنوی» از دیگر برنامههای اجرایی است.
وی در خصوص اجرای برنامههای آموزشی ویژه «مهدویت» در مهدهای کودک استان خبر داد و گفت: برگزاری اردوهای جهادی «مهدویت»، ارتباط با مهدهای کودک، آموزش مهدویت ویژه مربیان طرح امین، تشکیل پاتوقهای امام زمانی(عج)، پیگیری جلسات ویژه، اجرای طرح «شهر چراغانی»، برگزاری دورههای تخصصی مهدویت و تشکیل کمیته چهارگانه در این حوزه از دیگر برنامههایی اجرایی است.
مدیر ستاد اقامه نماز استان در پایان از اجرای جشنهای ویژه میلاد امام زمان(ع) در نیمه شعبان خبر داد و افزود: احیای شب نیمه شعبان در مساجد شهری و روستایی برگزار میشود. سعی براین است که برنامهها مردم محور باشد و از مشارکت گسترده کودکان و نوجوانان در اجرای برنامهها نباید غفلت کرد.