اخبارایلام

نشست هیئت اندیشه ورز نماز مدرسه خدیجه کبری(س) در شهرستان بدره برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان ایلام، نشست هیئت اندیشه ورز نماز مدرسه خدیجه کبری(س) با حضور عبادالله کرمی نژاد دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان بدره در روز دوشنبه اول اردیبهشت ماه برگزار شد.

کرمی نژاد در ابتدای این نشست به بحث در خصوص راهکارهای جذب کودکان به نماز پرداخت و گفت: برای ترغیب کودکان به نماز، باید خودمان توجه داشته باشیم که نماز در رأس اعمال واجب قرار دارد و آن را در اولویت کار‌های خود قرار دهیم. والدینی که توفیق چندانی در اقامه­‌ی نماز ندارند و آن را در اولویت کاری خود قرار نمی ­دهند، نمی­ توانند مربّی فرزندانی باشند که باید نماز را در سرلوحه­‌ی اعمال خود قرار داده و با نماز زندگی کنند.

وی افزود: اگر در زندگی خود کسی را دوست داشته باشیم، ممکن است به خاطر او به همه­‌ی چیز‌هایی که به نحوی با او ارتباط دارد علاقمند ­شویم؛ و نیز اگر از کسی متنفّر و منزجر باشیم، امکان دارد به خاطر تنفرّی که از او داریم، از هر چیز دیگری که ما را به یاد او می ­اندازد متنفّر شویم.

دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان بدره اضافه کرد: اگر با رفتار‌های نادرست خود، کودکانمان را از خود منزجر کنیم، ممکن است آن ­ها از همه ­ی کار‌های ما و از آن جمله نماز و عبادتمان متنفّر شده و از آن ­ها دوری کند. کما این ­که اگر آن ­ها را دوست داشته باشیم و به آن­‌ها محبّت کنیم، آن ­ها هم با میل و اشتیاق بیشتری به تقلید از کار‌های ما بر می­ آیند و سعی می­ کنند همانند ما رفتار کرده و به نماز و عبادت نزدیک ­تر شوند.

کرمی نژاد ادامه داد: علّت کوتاهی برخی از جوانان و نوجوانان ما در نماز، فرا نگرفتن حسّ مسئولیت ­پذیری و عادت به فرار از مسؤولیت در دوران کودکی است. بنابراین، شایسته است که همواره مسؤولیت ­هایی به عهده­‌ی کودکانمان بگذاریم تا از همان دوران کودکی بیاموزند مسؤولیتی دارند و باید مسؤولیت‌های خود را با دقّت انجام دهند.

وی در پایان نشست هیئت اندیشه ورز نماز مدرسه خدیجه کبری(س) عنوان کرد: آنچه که بیش از نماز خواندن کودکان خردسال ما اهمیت دارد، تقویت عشق و علاقه ­ی آن‌ها به نماز است. بنابراین، باید به گونه­‌ای رفتار کنیم که پیوسته شیرینی نماز در کام آن‌­ها بماند و نباید با افراط و زیاده ­روی خود، باعث شویم که به نماز به عنوان کاری سخت و طاقت ­فرسا نگاه کنند. مخصوصا والدینی که موفّق به خواندن نماز‌های نافله هستند باید مراقب باشند که فرزندشان پا به پای آن‌ها همه ­ی نماز‌های واجب و نافله را نخواند و بیش از اندازه خود را به زحمت نیندازد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا