جلسه برنامه ریزی دوره های آموزشی معارف نماز دانشجو معلمان در زاهدان برگزار شد
جلسه برنامه ریزی دوره آموزشی معارف نماز ویژه دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان در دفتر دانشگاه فرهنگیان پردیس زاهدان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان سیستان و بلوچستان، پنج شنبه بیستم اردیبهشت ماه جلسه برنامه ریزی دوره آموزشی معارف نماز ویژه دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان با حضور مدیر ستاد اقامه نماز، رئیس دانشگاه و رئیس دفتر نهاد رهبری و سایر کارشناسان در دفتر دانشگاه فرهنگیان پردیس زاهدان برگزار شد.
سنجرانی مدیر ستاد اقامه نماز استان سیستان و بلوچستان در این جلسه گفت: نقش دانشگاه ها بالاخص دانشگاه فرهنگیان در تربیت معلمان آینده بسیارمهم است.
وی یادآور شد: دانشجومعلمان به عنوان معلمان آینده این نظام دردانشگاه فرهنگیان تربیت می شوند وهر یک از این دانشجو معلمان مدتها با دانش آموزان همراه خواهند بود و نقش سازنده ای در توسعه و ترویج فرهنگ نماز و دعوت به نماز دارند.
سنجرانی گفت: شرایط امروز جامعه قابل قیاس با گذشته نیست و فرزندان علاوه بر خانواده از فضای مجازی الگوپذیری می کنند، از اینرو لازم است تا دانشجو معلمان عزیز با شیوه های نو دعوت فرزندان به نماز و ارکان دین آشنا شوند تا انشاالله در آینده فرزندان بتوانند بیشتر با مسائل دینی بویژه نماز و دیگر واجبات دینی آشنا شوند.
در ادامه کیخا رئیس پردیس دانشگاه فرهنگیان استان سیستان و بلوچستان از نماز به عنوان یکی از موضوعات مهم در دین مبین اسلام یاد کرد و گفت: در دانشگاه فرهنگیان با توجه به تفاهم نامه کشوری ۱۴۰۳و تکالیف ایجاد شده در حوزه دانشگاه ، دوره های آموزشی و نشست های تخصص و کرسی های آزاد اندیشی با موضوع نماز برای دانشجومعلمان برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه در این دوره ها روش های نوین جذب نسل نو به نماز به دانشجویان آموزش داده خواهد شد، تصریح کرد: به لطف خدا و همکاری ستاد اقامه نماز استان با بهره گیری از ظرفیت اساتید بومی و تخصصی نماز و همچنین اساتید اعزامی از مشهد مقدس و یا مرکز تخصصی نماز قم راهکارهای دعوت نسل نو به نماز برای دانشجومعلمان تبیین می شود.
کیخا در پایان عرایض خود یادآور شد: با توجه به اینکه بعضاً دانشجویان در برنامه های فوق برنامه شرکت نمی کنند، افزود: از اینرو لازم است تا درسی با موضوع شیوه های دعوت به نماز در سرفصل های آموزشی دانشگاه فرهنگیان گنجانده شود تا تمام دانشجویان در رشته های الهیات، زبان، آموزش ابتدایی، امور تربیتی و مشاوره با فرهنگ ترویج نماز آشنا شوند و هر یک از دانشجومعلمان اگر بتوانند با راهکارهای دعوت نسل نو به نماز آشنا شوند در مرحله نخست از خانواده و در مرحله بعدی دانش آموزان مدارس را به نماز دعوت می کنند.