دوره آموزش تخصصی نماز ویژه ائمه جماعات مدارس چهارمحال و بختیاری برگزار شد
امام جمعه شهرکرد: اصلی ترین و موثرترین وظیفه این ائمه جماعات مدارس ارتقاء فرهنگ و دین در مدارس است و عمود دین نیز نماز است.
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان چهارمحال و بختیاری، دوره آموزشی تخصصی نماز ویژه ائمه جماعات مدارس (روحانیون طرح امین و هجرت) روز دوشنبه، بیستم آذرماه، در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد.
این جلسه با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهرکرد، حجت الاسلام و المسلمین محمد کریمی مدیر ستاد اقامه نماز استان، حجت السلام و المسلمین سعیدی مدیر حوزه های علمیه استان و با تدریس حجت الاسلام و المسلمین جوادی استاد مرکز تخصصی نماز قم تشکیل شد.
حجت الاسلام و المسلمین نکونام نماینده ولی فقیه در استان، خلاب به روحانیون طرح امین و هجرت در مدارس گفت: عمیق ترین و ساده ترین راه ارتباط با خالق یکتا نماز است، لذا اصلی ترین و موثرترین وظیفه این ائمه جماعات مدارس ارتقاء فرهنگ و دین در مدارس است و عمود دین نیز نماز است.
امام جمعه شهرکرد افزود: اساساً هر انسانی به عنوان مخلوق نیازمند رابطه معنادار با خالق خود است و نماز ساده ترین و در عین حال عمیق ترین نوع رابطه با خداست که در همه ادیان الهی وجود داشته و بنابر آنچه که در روایات نقل است اولین سفارش انبیای الهی و آخرین توصیه انها نیز در رابطه با نماز بوده است.
در ادامه حجت الاسلام والمسلمین سعیدی مدیر حوزه های علمیه استان با اشاره به اینکه پیامبران الهی در طول تاریخ وقتی وارد منطقه تبلیغی میشدند در وهله نخست به سمت جوانان میرفتند و جوانان نیز به آنان اقبال داشتند، گفت: امام صادق(ع) قائل بودند که «عَلَیکَ بِالأَحداثِ فَإِنَّهُم أسرَعُ إلى کُلِّ خَیرٍ» یعنی مبلغ باید به سراغ جوانان برود، زیرا بزرگسالان معمولاً شاکله فکری و عقیدتی آنان تثبیت شده و به ندرت تغییر میکند.
حجت الاسلام سعیدی ادامه داد: قرآن کریم در توصیف قدرتمندان مؤمن و در صدر وظایف آنان، اقامه نماز را نام برده است: «إِلَّذِینَ إِن مَّکَّنَّاهُمْ فِی الْارْضِ أَقَامُوا الصَّلَاهَ…»، این وظیفه، در عمل شخصی، کیفیت بخشیدن به نماز است و در تلاش اجتماعی، رسالت ترویج نماز و همگانی کردن آن است.
در ادامه جلسه حجت الاسلام و المسلمین جوادی استاد مرکز تخصصی نماز با توجه به اهمیت نماز در مدارس گفت: امروز یکی از دغدغه های آموزش و پرورش این است که روابط دانشآموز با معلم، روابط سالم و محترمانه نیست و اگر نماز جدی گرفته شود در محیط مدرسه تأثیرگذار خواهد بود، این در حالیراست که در منابع دینی ما نیز به نماز در مدرسه و خانواده تأکید شده است، پس میتوان گفت اثر تربیتی نماز تقرب به خدا، یاد خدا، روابط سالم و صحیح بین افراد جامعه، پاکی و طهارت و دوری از گناه و معصیت است.
استاد مرکز تخصصی نماز اظهار کرد: ترویج فرهنگ نماز، هر گونه حرکت و تلاشی است که در راه همگانی کردن، تبیین اهمیت و آسان کردن دسترسی به آن انجام میشود، در این رسالت عظیم، عدهای نقش اساسی و خاصی بر عهده دارند، مبلغان صاحب اندیشه، بیان و منبر، با گفتن، نوشتن و پرداخت جذاب و هنری، میتوانند این وظیفه بزرگ را ادا کنند.
حجت الاسلام جوادی خاطر نشان کرد: یکی از نکات مهم و قابل تامل در ترویج فرهنگ نماز، پرداختن به روح و توجه به معنویت نماز است، انسان به دنبال منبع آرامش است و آرامش را جز در معنویت نمیتوان یافت، روی آوردن جوانان به شبه معنویات دست ساز بشری و عرفان های دروغین، نشانگر این شوق فطری به معنویت است. روحانی مبلغ، موظف است با پرداختن به روح نماز، فطرت معنویت خواه جوان را به سمت آرامش حقیقی، یعنی نماز سوق دهد.