به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان همدان، حجت الاسلام سید مرتضی حسنی حلم مدیر ستاد اقامه نماز استان همدان، روز سه شنبه بیست و هشتم فروردین در جمع خبرنگاران، ضمن خوش آمد گویی به حضار و آرزوی سالی سرشار از موفقیت، اظهار داشت: وظیفه اصلی ستاد اقامه نماز ترویج، توسعه و تعمیق بخشی امر نماز در جامعه است که همه طیفهای جامعه اسلامی و هر زمانی را در برمیگیرد، لذا مختص به طیف و زمان خاصی نیست.
وی با بیان اینکه طبق ایات الهی و روایات تمام کسانی که در جامعه دارای تمکن هستند باید برای اقامه نماز تلاش داشته باشند افزود: اقامه غیر از خواندن نماز است و هرکس اگر کاری از دستش بر می آید برای ترویج و اقامه نماز دریغ نکند.
حجتالاسلام حسنیحلم، عنوان کرد: اگر به دنبال این هستیم که جامعهای عاری از فساد، اخلاقمدار، خدامحور و پویا داشته باشیم پایه آن توجه نظری اعتقادی و عملی به نماز است و برای اینکه بتوانیم احاد جامعه را به سمت نماز ترقیب کنیم و نماز در جامعه نهادینه شود باید فعالیتهای فرهنگی، آموزشی و نظارت و ارزیابی دستگاه های اجرایی را در دستور کار قرار دهیم.
مدیر ستاد اقامه نماز استان همدان گزارشی از فعالیت های آموزشی سال گذشته ستاد ارائه نمود و بیان کرد: ستاد اقامه نماز با همکاری اداره کل آموزش و پرورش و با استفاده از اساتید مجرب مرکز تخصصی قم ، دوره های آموزشی برای مدیران مدارس متوسطه دوره اول و دوم ، ائمه جماعات مدارس، دبیران و معاونین پرورشی برگزار کرده ایم که در این دوره ها بیش از ۱۵۷۰ نفر نیز شرکت کرده اند.
وی در ادامه به برگزاری دوره های آموزشی برای مدیران و معاونین دستگاه ها، کارکنان و خانواده کارکنان دستگاه های اجرایی از جمله اداره کل بهزیستی ، اداره کل فنی حرفه ای، اداره کل زندان ها، اداره کل میراث فرهنگی ، اداره کل راهداری، بهداشت ودرمان و دانشگاه فرهنگیان و… اشاره کرد.
حسنی حلم با اشاره به کمبود تعداد ائمه جماعت در مدارس گفت: در طی سال گذشته مقرر شد ۱۶۰ ائمه جماعات ادارات طی دو یا سه روز در هفته به مدارس اعزام شوند. در این راستا متأسفانه استان با کمبود مُبلغ مواجه است، بیش از دو هزار مدرسه در استان وجود دارد علاوه بر مساجد و ادارات که در آنها نماز جماعت برگزار میشود تعداد مبلغین ما در استان کفاف حضور در تمام مدارس را نمیدهد.
وی در ادامه از اجرای طرح «پیوند مدرسه، مسجد و خانه» با همکاری ادارهکل آموزش و پرورش استان خبر داد و یادآور شد: در این طرح دانشآموزان و معلمان در مساجد مجاور مدرسه به مسجد میروند و نماز را در آنجا اقامه میکنند.
مدیر ستاد اقامه نماز با اشاره به برنامههای فرهنگی آموزشی ستاد اقامه نماز در سال جاری، بیان کرد: نشستهای هماندیشی شیوههای جذب جوانان و نوجوانان به نماز ویژه نخبگان، گفتمانهای و تبیین نماز ویژه مراکز آموزش عالی، نشست با موضوع تبیین نماز ویژه والدین دانش آموزان، آموزش همگانی نماز برای بانوان خانهدار در محلات، پرسش و پاسخ در حوزه نماز در رسانه ملی، نشست هم اندیشی شیوههای فرهنگسازی نماز در محیط کار برای کارگران کارخانهها، آشنایی با شیوههای نماز در سفر برای رانندگان ، مسابفه کتابخانه نماز ویژه رده سنی بالاتر از ۱۵ سال ، جشنواره «فجر تا فجر» با موضوع نماز، آموزش عملی احکام نماز بیماران در مراکز درمانی ویژه پرستاران، سرپرستان و بهیاران از جمله برنامههای اجرایی در سال جاری است.
حسنی حلم در زمینه برنامههای سال جدید مهدویت گفت: یکی از مسائلی که برای مهدویت در نظر داریم بحث آموزش است به طوری که باید در جامعه بصیرت ایجاد شود. آموزش یکی از محورهای مهم عرصه ستاد اقامه نماز ومهدویت است از جمله این برنامه میتوان به طرح «یاران موعود» در ۴۰ مدرسه، طرح «موعود دانشجویی» در دانشگاههای استان با محوریت دانشگاه فرهنگیان، ۲۰ پویش با رویکرد مهدوی، ۱۵۰ نشست مهدوی، ۴۰ دوره مقدماتی در دستگاههای اجرایی، فعالیت ۸۰ محله در قالب سهشنبههای مهدوی، ۲ دوره مسابقه کتابخوانی مهدوی اشاره کرد.
وی با اشاره به طرح های پیش رو بیان کرد: امسال در کلیه روستاهای استان شورای نماز روستاها را برگزار میکنیم که در هر روستا یک شورا پیگیر برگزاری و ترویج نماز باشد.
مدیر ستاد افزود: در بحث تولید محتوا نیز در بخش کودک و نوجوان کتابهای زیادی تهیه شده که کلیه آثار در سایت انتشارات ستاد اقامه نماز قابل روییت و بهره برداری است.
حجت الاسلام سید مرتضی حسنی حلم در پایان افزود: آماده شنیدن نقدها و پیشنهادات سازنده اقشار مختلف جامعه در حوزه مرتبط ستاد اقامه نماز هستیم.