به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان ، جلسه شورای اقامه نماز شهرستان قروه در تاریخ چهار شنبه یکم شهریور به ریاست فرماندار و با حضور مدیر و کارشناسان ستاد اقامه نماز استان و سایر اعضا در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار گردید.
بعد از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید، خلیل فعله گری فرماندار قروه ضمن عرض خیر مقدم به حضور مهمانان و تشکر از حضور مدیر و کارشناسان ستاد اقامه نماز استان ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت، اهداف جلسه را بیان و اظهار داشت: در شهرستان قروه بحث نماز به طور ویژه در حال اجرا و پیگیری است. وضعیت نماز در شهرستان و ادارات مناسب ولی تا وضعیت ایده آل فاصله داریم.من در جلسات شورای اداری تاکیدات مرتب دارم که جلسات در وقت نماز تشکیل نشوند از نماز خانه ادارات و راههای مواصلاتی بازدید میدانی بعمل آید و مصوبات شورای اقامه نماز استان نیز به طور کامل اجرا شود.
وی در ادامه گفت: مدیران شهرستان خوشبختانه در قالب میز خدمت در نماز جمعه و جماعت شرکت می کنند اما باز تا نقطه ایده آل فاصله زیادی داریم. این انقلاب یک انقلاب فرهنگی است.ما باید نسبت به اقامه نماز زحمت بکشین و بدانیم که اقامه نماز با خواندن نماز متفاوت است. وی در پایان صحبت ها گفت: فرمانداری اخیرا به طور ویژه از نماز خانه ها و سرویس های بهداشتی راههای مواصلاتی شهرستان بازدید میدانی بعمل آورد و از مدیران دستگاهها انتظار دارم در ادای نماز خود پیش قدم باشند.
در ادامه سایر اعضای شورا به بیان نکته نظرات خود پرداختند و عظیمی مدیر ستاد اقامه نماز استان ضمن تسلیت ایام اربعین و آرزوی قبولی طاعات و عبادات از فرماندار قروه برای تشکیل جلسه و بیان مشکلات پیش رو تقدیر و تشکر کرد و اظهار داشت: هدف از تشکیل این جلسات بررسی و بیان مشکلات است و این جلسه بسیار ارزشمند و مفید بود. بحث نماز اگر بحث مهمی برای همه ما شود،خیلی از مشکلات رفع می شود. نماز خانه ادارات باید در شان دستگاه باشد و برای همه قابل دسترسی باشد. ما در ارتباط با توسعه نماز به شدت نیاز به الگو سازی داریم و شهدای معزز بهترین الگو هستند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دشمن با طراحی تغییر فرهنگ در جامعه ما به شدت در حال تلاش برای دلسردی مردم و بویژه جوانان نسبت به فریضه نماز است. ما باید با توجه به توانائیها و استعداد برای نماز تلاش کنیم.الان به دستگاه سازمان مدیریت برای اعتبارات نماز مراجعه می کنیم، می گویند همه دستگاه اعتبار مشخص برای ادای نماز و برنامه های فرهنگی و نمازی دارند. ماباید ابعاد نظارتی را در درون سیستم خود تقویت کنیم. اگر کارمندی ادعا دارد به خاطر حضور ارباب رجوع در نماز حضور نمی یابد، در زمان ادای نماز صحت و سقم این ادعا بررسی شود.
عظیمی به لزوم توجه به مستند سازی اقدامات و بارگزاری آنها متناسب با شاخص های تعریف شده در سامانه سجاده پرداختند و آنرا تشریح کرد.
وی در خاتمه ضمن تأکید بر لزوم توجه به آماده سازی زیر ساخت ها در بحث ایجاد نماز خانه های بین راهی ، نبود این زیر ساخت ها را در سطح استان مورد توجه قرار دادند.