اخبارکردستان

شورای اقامه نماز شهرستان قروه برگزار شد

فرماندار شهرستان قروه: در سال گذشته اقدامات قابل‌توجهی برای ایجاد نمازخانه و استانداردسازی سرویس‌های بهداشتی در شهرستان انجام‌شده است، اما برای رسیدن به وضعیت مطلوب، هنوز فاصله داریم.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان، در روز بیست و هشتم فروردین ماه  اولین جلسه شورای اقامه نماز شهرستان قروه در سال ۱۴۰۴، با حضور فرماندار قروه، مدیر و کارشناسان ستاد اقامه نماز استان و سایر اعضا برگزار شد.

خلیل فعله‌گری، فرماندار شهرستان قروه ضمن خیرمقدم به حاضران، سال جدید را تبریک گفت و از تلاش‌های انجام‌شده در سال گذشته تقدیر نمود. وی تشکیل این جلسه با حضور مدیر و کارشناسان ستاد اقامه نماز استان را مبارک توصیف کرده و اظهار داشت: در سال گذشته اقدامات قابل‌توجهی برای ایجاد نمازخانه و استانداردسازی سرویس‌های بهداشتی در شهرستان انجام‌شده است، اما برای رسیدن به وضعیت مطلوب، هنوز فاصله داریم.

فرماندار قروه همچنین از تلاش‌های حجت الاسلام قرائتی و مجموعه ستاد اقامه نماز کشور و استان در جهت توسعه و ترویج امر نماز و نظارت بر آماده‌سازی زیرساخت‌ها قدردانی کرد و بیان داشت که در زمینه نگهداری نمازخانه‌ها با مشکلاتی مواجه هستیم و نیاز به چاره‌اندیشی در این خصوص وجود دارد.

در ادامه، عظیمی، مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان ضمن تقدیر از تلاش‌های فرمانداری و مجموعه مدیران ادارات شهرستان و دبیر شورای اقامه نماز، سال جدید را تبریک گفت و مطالبی در اهمیت نماز بر اساس آیات قرآن بیان نمود. وی با اشاره به اقدامات خوب سال گذشته شهرستان در بحث آموزش نماز ویژه نسل نو که با استفاده از اساتید مرکز تخصصی نماز قم انجام‌شده بود، دوری از معنویات را چالش بزرگ دنیای امروز برشمرد.

عظیمی تأکید کرد که برای توسعه و ترویج فرهنگ نماز، باید به کارهای فرهنگی، آموزشی و تبلیغی عمیق و مؤثر، ازجمله دوره‌های آموزشی برای معلمان، معاونین پرورشی، مدیران مدارس، برگزاری کارگاه‌های نماشناسی برای دانش‌آموزان و دانشجویان، پاسخگویی به شبهات آن‌ها و برگزاری دوره‌های آموزشی شیوه‌های دعوت به نماز برای اولیای دانش‌آموزان توجه ویژه‌ای شود.

وی افزود: «شورای اقامه نماز شهرستان باید پیشنهادات لازم را با توجه به شناخت خود از حوزه مأموریت به ستاد اقامه نماز ارائه دهد تا با همفکری و حمایت لازم، اقدامات ابتکاری به مرحله اجرا درآید.»

مدیر ستاد اقامه نماز استان همچنین با اشاره به موقعیت شهرستان قروه به‌عنوان پل ارتباطی میان استان کردستان و سایر استان‌ها، تأکید کرد که نظارت ویژه‌ای باید بر نمازخانه‌های بین‌راهی انجام شود تا در اسرع وقت نواقص احتمالی رفع گردد. وی پیشنهاد کرد که کارگروهی در شهرستان تشکیل شده و نسبت به نیازسنجی و امکان‌سنجی احداث نمازخانه‌های جدید در مسیرهای شهرستان اقدام شود. در صورتی که اعتبارات شهرستان کافی نباشد، این موضوع باید به شورای برنامه‌ریزی استان پیشنهاد گردد.

عظیمی در بخش پایانی سخنان خود بر لزوم ایجاد نمازخانه‌های بین‌راهی و توجه ویژه به نمازخانه‌های ورودی شهرها تأکید کرد و از اعتبارات ستاد عتبات عالیات که برای اعزام زائرین اربعین اختصاص می‌یابد، برای تجهیز نمازخانه‌ها استفاده شود.

در پایان جلسه، مرادی، کارشناس برنامه‌ریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز استان، در خصوص فرآیند اجرایی ارزیابی سال ۱۴۰۳ مطالبی را بیان کرده و به سوالات حاضرین پاسخ داد. همچنین سایر اعضا نظرات و پیشنهادات خود را در جهت توسعه و ترویج امر نماز ارائه کردند.

شورای اقامه نماز شهرستان قروه برگزار شد شورای اقامه نماز شهرستان قروه برگزار شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا