نخستین گردهمایی فصلی دبیران شورای اقامه نماز دستگاههای اجرایی استان کردستان برگزار شد
مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان: اگر بخواهیم برای نماز کار مؤثری انجام دهیم، مسیر آن از فرهنگسازی، تبلیغ و آموزش میگذرد. لذا انتظار داریم در برنامههای آموزشی، تبلیغی و فرهنگی ستاد اقامه نماز، مشارکت جدی از سوی کارکنان دستگاهها صورت گیرد.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان، روز دوشنبه بیست و هفتم فروردینماه، نخستین گردهمایی فصلی دبیران شورای اقامه نماز دستگاههای اجرایی استان کردستان با حضور مدیر ستاد، کارشناسان و دبیران شوراها برگزار شد.
در ابتدای این نشست، عظیمی، مدیر ستاد اقامه نماز استان کردستان ضمن تقدیر از تلاشها و اقدامات دبیران شوراهای اقامه نماز، اظهار داشت: کارهای خوبی که در دستگاههای اجرایی در جهت توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز انجام شده، یکی از دلایل مهم آن پیگیری و جدیت دبیران شورای اقامه نماز است. انشاءالله این خدمات، تجلی آن در دنیا و ذخیرهای برای آخرت همه عزیزان باشد.
وی با اشاره به آغاز ایام ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۳ افزود: با توجه به محدودیت زمانی، انتظار میرود مستندات مربوط به عملکرد نمازی دستگاهها در اسرع وقت و حداکثر تا پایان فروردینماه در سامانه بارگذاری شود و در این خصوص دقت لازم بهعمل آید تا حقی از ادارهای تضییع نشود.
عظیمی همچنین با اشاره به تفاهمنامههای کشوری ستاد اقامه نماز با وزارتخانهها و سازمانها، خطاب به دبیران شوراهای اقامه نماز تأکید کرد: توصیه میکنم پس از بارگذاری مستندات ارزیابی، در اسرع وقت نسبت به پیگیری تفاهمنامههای بومی و استانی اقدام کنید. همچنین لازم است با تشکیل جلسات شورای اقامه نماز دستگاه، اجرای مفاد تفاهمنامههای کشوری و استانی در اولویت قرار گیرد.
وی در ادامه گفت: اگر بخواهیم برای نماز کار مؤثری انجام دهیم، مسیر آن از فرهنگسازی، تبلیغ و آموزش میگذرد. لذا انتظار داریم در برنامههای آموزشی، تبلیغی و فرهنگی ستاد اقامه نماز، مشارکت جدی از سوی کارکنان دستگاهها صورت گیرد. همچنین دستگاهها نیز با ابتکار عمل و هماهنگی با ستاد، برنامههایی را طراحی و اجرا کنند تا تمامی کارکنان و خانوادههای ایشان نسبت به آداب، احکام و اسرار نماز شناخت عمیقتری پیدا کرده و آثار آن در رفتار و گفتار آنها مشهود باشد.
مدیر ستاد اقامه نماز استان در بخش دیگری از سخنان خود، به ضرورت نظارت مستمر دستگاههای متولی بر وضعیت نمازخانههای راههای مواصلاتی استان اشاره کرد.
وی گفت: نسبت به نمازخانههای مسیرهای ورودی شهرها، ترمینالها و پارکها توجه ویژهای داشته باشید تا در صورت وجود هرگونه نواقص، اقدامات لازم جهت رفع آنها انجام شود. این امر با توجه به جایگاه میهمانپذیر بودن استان کردستان اهمیت بیشتری دارد.
در ادامه این نشست، دبیران شورای اقامه نماز دستگاههای اجرایی استان به طرح سؤالاتی پیرامون ارزیابی عملکرد، تفاهمنامههای کشوری و استانی و سایر مسائل مرتبط پرداختند که توسط مدیر ستاد به آنها پاسخ داده شد.
در پایان برنامه، مرادی، کارشناس برنامهریزی، نظارت و ارزیابی ستاد اقامه نماز استان، توضیحاتی در خصوص نحوه بارگذاری مستندات در سامانه سجاده و فرآیند ارزیابی عملکرد سالیانه ارائه کرد. همچنین از زحمات دبیران شورای اقامه نماز دستگاهها با اهدای لوح تقدیر قدردانی شد.