اخباراصفهان

ایمان به هدف و داشتن برنامه صحیح و مدبرانه در توسعه و ترویج فرهنگ نماز مؤثر است

دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان خور و بیابانک اصفهان طی گفتگویی با روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان به بیان مهمترین تجربیات، اولویت های ستاد، مشکلات و موانع پیش رو، پیشنهادات پیرامون برنامه های سال آتی و انتظارات از ستاد مرکز پرداخت.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان اصفهان، در راستای ارائه گزارش از فعالیت های ستاد اقامه نماز شهرستان خور و بیابانک، روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان با احمد فیروزی دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان خور و بیابانک گفتگو کرد.

مشروح گفتگو به شرح زیر است.

مهم ترین تجربه موفق شهرستان در سال جاری چه بوده است؟

فیروزی بیان داشت: مهمترین تجربه موفق در شهرستان برگزاری دوره های تخصصی نماز در بیش از ۴۳ جلسه در سطح شهرستان بوده است که با موفقیت و استقبال خوبی برگزار شد.

وی ادامه داد و گفت: در این جلسات حدود ۴ هزار نفر از دانش آموزان و اولیاء و همچنین گروه های خاص تحت  آموزش قرار گرفته اند.

دبیر شهرستان خور و بیابانک گفت: از اکثر مدرسین و همچنین دانش آموزان و اولیاء و برگزار کنندگان نشست ها تقدیر و تشکر شد و خواستار برگزاری کلاس های بیشتری در این زمینه شدند.

انجام چه برنامه و فعالیت فرهنگی را در شهرستان خود اولویت اول می دانید؟

احمد فیروزی تصریح کرد: برنامه های آموزشی مانند جلسات و کلاس ‌های مهدویت و همچنین برنامه های فرهنگی و مناسبتی برای این شهرستان بسیار مفید خواهد بود اما برای برگزاری هر برنامه، به بودجه نیازمند هستیم که می توان از طریق شهرستان و سایر مراجع مربوطه اقدام کرد.

مهم ترین پیشنهاد شما برای تقویت برنامه های ستاد در سال آتی چیست؟

دبیر ستاد اقامه نماز خور و بیابانک بیان کرد: برای تقویت برنامه های ستاد در سال آینده ابتدا باید ایمان به هدف خود داشته باشیم و برای رسیدن به هدف باید برنامه ریزی صحیح و مدبرانه ای را در پیش گیریم و برای اجرای برنامه های خود، تلاش خستگی ناپذیر را به کار بندیم و تنها با این روش ها است که می توان به اهداف رسید.

مهم ترین انتظار و توقع شما از همکاران ستاد اقامه نماز استان و مرکز چیست؟

احمد فیروزی در پاسخ سؤال گفت: انتظار بنده از همکاران عزیزم در ستاد اقامه نماز این است که ابتدا در جهت آموزش دبیران شهرستان تلاش مضاعف داشته باشند.

دبیر ستاد اقامه نماز افزود: در راستای پیگیری و راهنمایی دبیران در حین کار و داشتن دستور کار و جدیت در رسیدن به اهداف نیز باید برنامه ریزی دقیق شود.

وی همچنین اظهار داشت: حمایت همه جانبه از تمامی جهات از جمله جهت مالی را داشته باشید تا علاوه بر آثار و برکات اخروی آن، روحیه دبیران نیز تشویق در انجام فعالیت ها شود.

سه مورد از مهم ترین مشکلات و موانعی که در سال جاری با آن مواجه بوده اید کدام است؟

فیروزی در پاسخ گفت: بعضی از مسئولین مثل ائمه جمعه در زمینه فعالیت های ستاد اقامه نماز توجیه نیستند و فعالیت های ما را موازی با فعالیت های خود می‌دانند باید در این زمینه توسط مسئولین استان و کشور اطلاع رسانی شود.

وی ادامه داد و گفت: با توجه به برنامه های ستاد در زمینه تلاش بیشتر پیرامون مساجد، در سال آتی هماهنگی های لازم با امور مساجد در سطوح مختلف شهرستانی، استانی و کشوری صورت گیرد تا با مشکل مواجه نشویم.

دبیر شهرستان خور و بیابانک بیان کرد: گاهی اوقات برای انجام فعالیتی به ادارات مراجعه می کردم سعی می کردند مرا از کار منصرف کنند بنده تلاش می کردم تا آنها را توجیه کنم لذا بنظر می آید لازم است ادارات کل و زیر مجموعه های آنان را در رابطه با فعالیت های نماز توجیه شوند.

فیروزی بیان کرد: سامانه سجاده در شهرستان ما احتیاج به کار بیشتری دارد لذا لازم است تا از راهنمایی های بیشتر بهره مند شویم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا