چهارمین جلسه کمیسیون های تخصصی سی امین اجلاس سراسری نماز برگزار شد
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز، چهارمین جلسه کمیسیون های تخصصی سی امین اجلاس سراسری نماز با عنوان “نماز نسل نو با تمرکز بر نقش مدرسه، مسجد و دانشگاه” در روز سه شنبه هفتم آذرماه، با حضور سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز، حجت الاسلام و المسلمین قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و جمعی از معاونین و مدیران ستاد اقامه نماز کشور و روسا، معاونین و نمایندگان دستگاه های فرهنگی، به میزبانی سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد.
این جلسه با هدف گزارش نتایج و یافته های کمیسیونهای ملی و استانی دستگاههای عضو تشکیل شد.
حجت الاسلام و المسلمین قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در ابتدای جلسه ضمن ارائه گزارشی از فعالیتهای این سازمان در ترویج نماز گفت: در خصوص امر نسل نو، ارتباطات خوبی با دستگاههای مختلف فرهنگی انجام شده است و در این راستا تقویت مجموعه های مردمی، برنامه های ویژه کودکان در صدا و سیما، پویش های سراسری و … در دستور کار سازمان قرار دارد.
وی افزود: تصور ما این است به غیر وظایف سازمان، آنچه در ارتباط و تعامل با مردم هست را با قابلیت سوق دادن به سمت نماز انجام دهیم.
سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز ضمن قدردانی از فعالیتهای دستگاه های اجرایی فرهنگی در تشکیل کمیسیون های تخصصی اجلاس سراسری نماز، گفت: کمیسیون ها به عنوان اتاق فکر نماز هست و برونداد کمیته ها در آینده سندی خواهد شد که در اجلاس نماز مطرح خواهد شد.
زرهانی افزود: تشکیل کمیسیون با هدف شناسایی چالشها، تهدیدات و ظرفیتها در استانها انجام شده است تا راهبرد اقامه نماز در افق ۵ ساله مشخص شود.
وی با اشاره به اینکه گزارش دستگاه های اجرایی نشان از ورود مطلوب به کمیسیون های تخصصی است، گفت: آنچه از سمت دستگاه های اجرایی مطرح می شود ماحصل جلسات و طرح های بنیادی و اساسی است ولی برخی از چالشهای مطرح شده پنهان است و با وجود برنامه های متنوع در کشور، باید به این نکته توجه کرد که فعالیتها ویژه نسل نو و با رویکرد نماز باشد.
قائم مقام ستاد اقامه نماز یادآور شد: حیطه ماموریت ما شناخت موانع، بحرانها و چالشها با فهم وظایف به صورت کامل است، این برنامه با ضمانت اجرایی از دفتر مقام معظم رهبری و نهاد ریاست جمهوری انجام می شود، همچون سال گذشته که خروجی اجلاس بیست و نهم توسط دفتر ریاست جمهور به تمامی دستگاه ها ابلاغ شد.
این مقام مسئول خواستار ادامه دار بودن جلسات، جهت جذب برنامه های اندیشمندان و نخبگان در سطح کشور با هدف تدوین سند راهبردی اقامه نماز در سطح ملی شد.
وی با اشاره با رویکرد ستاد اقامه نماز مبنی بر راهبرد اقامه نماز در افق بیست ساله، گفت: تمامی موارد سند با بررسی فعالیتهای وزارتخانه ها در سطح کشور اجرا می شود.
زرهانی استفاده از امکانات ملی در جهت ترویج اقامه نماز را ضروری عنوان کرد و گفت: ارائه راهکار در طرح آمایش سرزمینی جهت استفاده از مکان های مناسب جهت جانمایی مناسب نمازخانه ها در کشور انجام شود.
وی در پایان اظهار داشت: در مرکز تخصصی نماز مطالعات علمی در خصوص نماز انجام شده است و آمادگی اجرای برنامه های مختلف در سطح کشور با حضور صدها استاد آموزش دیده در ترویج معارف نماز هستیم.
در پایان روسا، معاونین و نمایندگان دستگاه های فرهنگی در خصوص اجرای برنامه های مرتبط با اجلاس سراسری نماز بحث و تبادل نظر کردند.