مرکز تخصصی نماز استان اصفهان راه اندازی می شود
به گزارش روابط عمومی مرکز تخصصی نماز قم، جلسه کمیته برنامه ریزی مراکز تخصصی نماز قم و مشهد و راهکارهای ایجاد مرکز تخصصی نماز در استان اصفهان، شنبه یکم اردیبهشت ماه، در مرکز تخصصی نماز قم برگزار شد.
در این جلسه که با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید جواد بهشتی مشاور رئیس ستاد اقامه نماز، معاون فرهنگی و آموزشی ستاد، حجت الاسلام ولیخانی مدیر مرکز تخصصی نماز قم، مدیران ستاد اقامه نماز استان های قم، اصفهان و مشهد برگزار شد، منصور سرگزی معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش ستاد اقامه نماز، ضمن قدردانی از زحمات مراکز تخصصی نماز به تشریح اهداف برگزاری این نشست پرداخت و گفت: تقویت و رشد مراکز تخصصی نماز، بحث و تبادل نظر پیرامون ایجاد مرکز تخصصی نماز در استان اصفهان و پیوند مراکز تخصصی از اهم اهداف این نشست است.
حجت الاسلام و المسلمین سید جواد بهشتی نیز در ادامه به تشریح رویکرد ستاد اقامه نماز در رفع نیاز های جامعه با محوریت مرکز تخصصی نماز پرداخت و گفت: محوریت در رفع نیاز ها می بایست به صورت هر منطقه یک مرکز تخصصی نماز باشد تا بتواند خدمات رسانی دقیق تر و با کیفیت تری را به جامعه ارائه دهد.
حجت الاسلام اسماعیل ولیخانی، مدیر مرکز تخصصی نماز قم نیز در این جلسه به تشریح ابعاد فعالیت های این مرکز پرداخت و گفت: استفاده حداکثر از ظرفیت حوزه های علمیه و دیگر ظرفیت ها از جمله اهداف این مرکز است.
حجت الاسلام امرالله سبحانی نیا، مدیر ستاد اقامه نماز و مرکز تخصصی نماز مشهد نیز ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیت های این مرکز گفت: کیفیت این فعالیت ها با هم افزایی و تعامل با دیگر مراکز تخصصی نماز روز افزون خواهد شد.
حجت الاسلام ابراهیم رنجبر، مدیر ستاد اقامه نماز اصفهان نیز با اشاره به ظرفیت حوزه های علمیه استان اصفهان خاطر نشان کرد: ظرفیت ها و نیازهای استان نیازمند ایجاد مرکز تخصصی نماز در استان است تا نیاز های منطقه را نیز مرتفع سازد.
در ادامه دیگر اعضای جلسه نیز به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات پرداختند.
سرگزی معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش ستاد اقامه نماز در پایان ضمن اعلام موافقت هیات امنای ستاد اقامه نماز با ایجاد مرکز تخصصی در مشهد و اصفهان، ایجاد و آغاز به کار مرکز تخصصی نماز در این دو استان را از امروز رسما اعلام نمود. وی بر استقرار و فعالیت این مراکز بر اساس نظام نامه مرکز تخصصی نماز با محوریت مرکز تخصصی نماز قم تاکید نمود و بر ظرفیت شناسی و جذب امکانات و منابع استانی در ارائه خدمات فرهنگی، آموزشی تبلیغی تاکید نمود. استفاده بیش از پبش از همراهی حوزه های علمیه، دانشگاه ها، آموزش و پرورش و سارمان تبلیغات اسلامی و سایر نهادهای فرهنگی و تبلیغی در ارائه خدمات علیمی، آموزشی و تبلیغی مراکز تخصصی نماز، تشکیل شورای برنامه ریزی مراکز تخصصی نماز از جمله نکاتی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
در این جلسه سه ساعته مدیران و کارشناسان، دیدگاه ها و نظرات خود را در خصوص ساز و کار فعالیت و تعاملات مراکز تخصصی نماز با یکدیگر بیان نمودند.