زنجان

نشست تخصصی نماز و خانواده در شهرستان خدابنده برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز زنجان ،نشست تخصصی نماز و خانواده با محوریت جذب فرزندان نو مکلف، برای زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی این شهرستان ،به امر نورانی نماز روز پنجشنبه شانزدهم اسفند ماه در محل اداره بهزیستی برگزار شد.

این نشست با حضور حجت الاسلام موسوی تبار امام جمعه این شهرستان با هدف ترویج فرهنگ نماز و تقویت ارتباط اجتماعی در بین خانواده‌های تحت پوشش و سرپرستی اداره بهزیستی خدابنده برگزار شد.

حجت الاسلام موسوی گفت :جشن تکلیف در حقیقت جشن تشرف انسان به ساحت لطف و توجه پروردگار است و باید این را قدر دانست .

وی با اشاره به اهمیت بالای دوران بلوغ اضافه کرد اگر بنیه معنوی شما مستحکم باشد در برخورد با حوادث پیش رو در زندگی شجاعانه ،سربلند و پر افتخار پیش خواهید رفت. و افتخار معنوی و عزت الهی پیدا می‌کنید، و این از همین لحظه تکلیف شروع می‌شود .

در پایان جلسه هدایای نفیسی برای فرزندان نو مکلف جامعه هدف بهزیستی به رسم یادبود اهدا شد.نشست تخصصی نماز و خانواده با محوریت جذب فرزندان نو مکلف شده بهزیستی در خدابنده برگزار شد نشست تخصصی نماز و خانواده با محوریت جذب فرزندان نو مکلف شده بهزیستی در خدابنده برگزار شد نشست تخصصی نماز و خانواده با محوریت جذب فرزندان نو مکلف شده بهزیستی در خدابنده برگزار شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا