
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان مرکزی، حجتالاسلام رضا روشن روان، دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان شازند در گفتگو با روابط عمومی ستاد در استان، ضرورت توجه به فعالیتهای نمازی در شهرستان و استان را مورد تاکید قرار داد و گفت: بسیاری از فعالان این حوزه دارای تجارب متعدد و متنوع هستند که میتواند در تحقق اهداف در این راستا مثمر ثمر باشد.
وی مهم ترین تجربه موفق شهرستان در سال جاری را ورود خانوادهها در ترویج فرهنگ نماز بین نوجوانان دانست و اضافه کرد: مهمترین تجربه موفق بنده در شهرستان این بود که احساس کردیم برای رونق دادن به اقامه نماز بین دانش آموزان نیاز بود، ابتدا خانواده دانش آموزان به عنوان مهمترین رکن تربیتی یک دانش آموز مورد نظر قرار بگیرد.
حجتالاسلام روشن روان ادامه داد : در گام اول خانوادهها باید تشویق به اقامه نماز شوند، چرا که اگر خانواده اعتقاد به مباحث دینی و همچنین پایبندی به اقامه فریضه نماز داشته باشد، میتواند تاثیر به سزایی در نماز خوان شدن فرزندان داشته باشد.
وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد تربیت دینی فرزندان و همچنین کارگاه های فرزند پروری با رویکرد دینی و فرزند نمازی، افزود : با برگزاری این جلسات دریافتیم که این جلسات تاثیر به سزایی در تشویق دانش آموزان به خواندن نماز از طرف خانواده ها داشت.
این مقام مسئول با تاکید بر برنامهریزی و اولویت برنامه و فعالیت های فرهنگی در شهرستان، تصریح کرد: برگزاری جلسات اقامه نماز با حضور مسئولان دستگاههای مهم اجرایی و فرهنگی از جمله دفتر امام جمعه، فرمانداری، آموزش و پرورش، اداره اوقاف، ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات و شهرداری ها جهت همفکری و برنامهریزی کامل از جمله برنامههای اولویت دار است.
حجتالاسلام روشن روان بیان کرد: استفاده از ظرفیت این دستگاه ها برای کمک گرفتن به مباحث اقامه نماز میان دو ائر دولتی و مدارس، از دیگر برنامههای در دستور کار است.
دبیر ستاد اقامه نماز شازند ضرورت تقویت برنامههای ستاد در سال آینده را متذکر شد و با اشاره به توسعه هوش مصنوعی، اضافه کرد: به نظر اینجانب با پیشرفت چشمگیر هوش مصنوعی و سکوهای اجتماعی و همچنین رسانه و زیست مردم به ویژه دانش آموزان در این فضا، نیاز مبرم است که ستاد با ورود به بحث رسانه بتواند با تولید کلیپهای کوتاه و همچنین پادکست ها و استفاده از هوش مصنوعی قدمهای بزرگ جهت برنامههای اقامه نماز را بردارد.
وی با بیان اینکه برای توسعه فرهنگ نماز باید عزم ملی داشت، اظهار کرد: ضمن تقدیر و تشکر از همکاران ستاد اقامه نماز استان و همچنین ستاد مرکز بابت اقدامات صورت گرفته، از همکاران ستادی انتظار میرود با سعه صدر و همکاری تمام، پذیرای دبیران اقامه نماز شهرستان ها باشند و در صورت امکان بخش یا مرکزی به عنوان رسانه در ستاد اقامه نماز استان ایجاد شود تا بتوان با تولیدات رسانه ای خویش کمک مضاعفی به پیشرفت اقامه نماز استان کرد.
دبیر ستاد اقامه نماز شازند در پایان خواستار رفع مشکلات شهرستانها شد و از کم توجهی به جلسات اقامه نماز از سوی فرمانداری ها و عدم تخصص ایشان در حیطه اقامه نماز، عدم واگذاری ریاست اقامه نماز شهرستان ها به ائمه محترم جمعه، نبود امکانات دفتری و اداری برای دبیران به عنوان بخشی از مشکلات در سال جاری یاد کرد.