به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان مازندران، جلسه قرارگاه راهبردی مساجد با حضور قاسم عزیززاده گرجی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران، حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی مدیر ستاد اقامه نماز استان و اعضای قرارگاه، روز چهارشنبه ششم تیرماه در دفتر معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار برگزار شد.
حجت الاسلام عباسعلی ابراهیمی مدیر ستاد اقامه نماز مازندران در این جلسه ضمن ارائه گزارشی از وضعیت اماکن اقامه نماز بین راهی و بیان انتظارات از سایر دستگاهها، عنوان کرد: در جهان بینی اسلامی مسجد پایگاه ارزشمند است و کانون توجه مسلمین است و همانطوریکه پیامبر(ص) در زمان هجرت به مدینه منوره اولین برنامه تبلیغی خود را با احداث مسجد قبا آغاز کرد و الگوی مسلمین برای امت اسلام گردید.
مدیر ستاد اقامه نماز مازندران گفت: همه ما موظفیم تمام تلاش خود را به همراه برنامه محوری در جذب افراد و حضور آنها به مسجد بکار بریم، امام جماعت، هیات امناء و پایگاه بسیج مسجد در این ارتباط نقش به سزایی دارند و لازم است با گذراندن دوره های آموزشی و شیوه های دعوت به مسجد و نماز فرهنگ سازی گردد .
حجت الاسلام ابراهیمی بیان داشت: اگر هر یک از دستگاههای مربوطه نسبت به شرح وظایف و ماموریت تعریف شده در امر نماز عملگرایانه اقدام کنند، مشکلی در نمازخانه های بین راهی نخواهد بود. به عنوان مثال شرکت پخش فرآرده های نفتی در نمازخانه های پمپ بنزین، اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری در نمازخانه های پارک های جنگلی، میراث فرهنگی و امورگردشگری در رستوران و اماکن خدماتی، راهداری و حمل و نقل جاده ای در مجتمع های خدمات رفاهی، شهرداری ها و فرمانداری ها در سواحل، پارک ها و تفرجگاهها.
قاسم عزیز زاده گرجی معاون سیاسی استاندار مازندران با اشاره به سخن شهید حاج قاسم سلیمانی درباره نقش مسجد در محله مبنی بر اینکه محیط مسجد به اندازه محیط فرهنگی شماست. طول و عرضش به اندازه محیط محله است، نه صرفا مساحت مسجد، اظهار کرد: پیامبر اکرم (ص) امور مهم خود را در مسجد بیان میکرد.
معاون سیاسی استاندار با بیان اینکه همدلی و همزبانی برای رفع و رجوع مسائل محله با محوریت مساجد باید انجام شود، گفت: باید ببینیم چه خدماتی میتوانیم به محله ارائه دهیم، حول مسجد کنار هم بیاییم و موارد اختلافی را حل کنیم.
وی افزود: در تشکیل قرارگاه مساجد باید منافع عمومی را ارجح بدانیم و از صرف نگاه اداری به این امور پرهیز کنیم , و ضروری است هر یک از دستگاهها از قبیل: شرکت پخش فرآرده های نفتی، منابع طبیعی، میراث فرهنگی و امورگردشگری، راهداری و حمل و نقل جاده ای، پس از رفع مشکل و موانع مربوط به نمازخانه ها، گزارش آن را به ستاد اقامه نماز استان اعلام کنند.
در پایان هر یک از اعضاء مطالبی را بیان کردند و در نتیجه مقرر شد این نوع جلسات استمرار یابد.