اخبارمرکزی

اهمیت استفاده از ظرفیت دانش آموزان برای ترویج نماز بین گروه همسالان ضروری است

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان مرکزی، علی‌اکبر مرادی، دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان کمیجان در گفتگو با روابط عمومی ستاد در استان، در رابطه با تجارب موفق به دست آمده در سال جاری به نظم و داشتن دانش مدیریت و راهبری به عنوان مهم‌ترین مهارت و تجربه در انواع کارها اشاره کرد و گفت: فعالیت‌های زیربنایی با در نظر گرفتن مدیریت دانش، اقدامات زیرساختی، آگاه ‌سازی و اطلاع رسانی آن موضوع به اعضا و جامعه هدف، یکی از برنامه ‌های انجام شده در سال جاری است.

وی برگزاری جلسات مؤثر را عامل اعتلای انگیزه کارکنان ادارات در حوزه ترویج فرهنگ نماز دانست و اظهار کرد: برگزاری جلسات متعدد به خلق ایده ‌های ناب و کاربردی و در نهایت رشد فرهنگ نماز منتج خواهد شد و از این مهم نباید غافل شد، شهرستان کمیجان با تشکیل جلسات منظم و اختصاص چندین جلسه به موضوع نماز دانش آموزان مصوبات عملیاتی در این زمینه داشته است.

مرادی آموزش مستقیم و غیر مستقیم را، یکی از راه‌ های ترویج فرهنگ دینی در جامعه عنوان کرد و گفت: مسؤلان باید جوان‌ باوری را در دستور کار خود قرار دهند و بازخورد مثبت آن را دریافت کنند.

وی ادامه ‌داد: اهمیت استفاده از ظرفیت دانش آموزان برای ترویج نماز بین گروه همسالان ضروری است، اگرچه تربیت چهره به چهره بهترین نوع تربیت است، اما باید از ظرفیت فضای مجازی برای ترویج نماز در بین دانش‌آموزان استفاده کرد، با اجرای برنامه‌های هنری، تصویری و نشست های هم ‌اندیشی اولیاء و مربیان می‌توان اقدامات لازم را انجام داد.

این مقام مسئول در رابطه با طرح و پیشنهادات نیز این چنین گفت: بی‌شک همه انسان‌ها در ضمیر ناخودآگاه خود و به صورت فطری به پرستش معبود ازلی و ابدی خود گرایش دارند، اما مهم نحوه آموزش صحیح و انتقال این موضوع است.

وی ادامه‌ داد: نیک می‌دانیم انجام هیچ کاری به ویژه امور دینی با زور و اجبار به نتیجه مطلوب نخواهد رسید، چرا که در پیش‌گرفتن روش اشتباه در مسیر آموزش، مخصوصاً در سال ‌های ابتدایی که تشویق دانش آموزان به نماز خواندن بیشترین تأثیر را دارد، می‌تواند در فرایند علاقمند کردن دانش آموزان به نماز نتیجه عکس داشته باشد، از ابن رو با اجرایی برنامه فرهنگی و آموزشی با کیفیت، ترغیب و تشویق مادی و معنوی می‌توان شاهد نتیجه مطلوب بود.

مرادی در خصوص انتظارات دبیران از مرکز و استان، بیان کرد: از آنجایی که انسان موجود تک بعدی نبوده و دارای ابعاد مادی و معنوی است، لذا هنگامی در زندگی خود موفق است که برای تمامی ابعاد آن برنامه و هدف داشته باشد، از این رو از ستاد مرکزی و استان انتظار حمایت مادی و معنوی می‌رود، چرا که با استفاده از این دو ظرفیت می‌توان به رشد دینی نوجوانان کمک کرد.

دبیر ستاد اقامه نماز کمیجان نداشتن دفتر یا مکانی خاص و مناسب برای دبیران در شهرستان، نداشتن اعتبار کافی برای هزینه ‌های جاری برنامه های فرهنگی و تبلیغی و مشخص نبودن اعتبار نمازی هر دستگاه، از جمله مشکلات است.

مرادی در بخش پایانی سخنان خود گفت: برای دبیران یک مکان و دفتر در فرمانداری یا در ستاد اقامه نماز جمعه دایر باشد و مبلغی به عنوان هزینه های جاری در اختیار دبیران قرارگیرد و اعتبار هر دستگاه مشخص و به دبیر ستاد ابلاغ شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا