اخبارلرستان

حضور ۵۰ دانش‌آموز لرستانی در مرحله کشوری مسابقات قرآن، عترت و نماز

۵۰ نفر از دانش‌آموزان منتخب مرحله استانی به‌عنوان نمایندگان لرستان در مرحله کشوری چهل‌وسومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی که مردادماه امسال برگزار می‌شود، حضور دارند.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز لرستان، احسان پیرداده‌بیرانوند، رئیس اداره قرآن، نماز و عترت اداره‌کل آموزش و پرورش لرستان در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، گفت: امسال شهرستان دورود میزبان مرحله استانی چهل‌وسومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی و دهمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان استان لرستان شد.

وی با اشاره به اینکه این مسابقات در بخش دانش‎آموزی در رشته‌های متنوعی مانند حفظ، ترتیل، قرائت، تفسیر قرآن کریم، نهج‌البلاغه، گفتمان مهدوی، احکام، اذان و دعاخوانی برگزار شد، افزود: مسابقات ویژه دانش‌آموزان با رقابت یک‌هزار نفر از منتخبان مرحله شهرستانی از ۲۴ تا ۲۸ فروردین‌ماه در هنرستان بهسود شهرستان دورود برگزار شد و در مجموع ۱۵۶ نفر به‌عنوان نفرات اول تا سوم در هر رشته این دوره از مسابقات انتخاب شدند که از آنها طی مراسمی تقدیر شد.

پیرداده‌بیرانوند با اشاره به اینکه داوران ممتاز لرستانی داوری مرحله استانی چهل‌وسومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی و دهمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان استان لرستان را برعهده دارند، افزود: ۵۰ دانش‌آموز از برترین‌ها در مرحله استانی به‌عنوان نمایندگان لرستان در مرحله کشوری چهل‌وسومین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی که مردادماه امسال برگزار می‌شود، حضور دارند.

وی با اشاره به اینکه مرحله استانی دهمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان نیز دوشنبه، دوم اردیبهشت‌ماه امسال در دورود برگزار می‌شود، اظهار کرد: این مسابقات در هشت رشته ویژه فرهنگیان آقا و هفت رشته ویژه فرهنگیان بانو و با شرکت ۳۰۰ متسابق برگزار می‌شود و منتخبان به مرحله کشوری راه می‎یابند.

منبع : ایکنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا