سومین جلسه شورای عالی توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز آموزش و پرورش برگزار شد
علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش بر افزایش معرفت افزایی دانش آموزان نسبت به نماز تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان گلستان، علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش در روز یکشنبه دوازدهم اسفندماه، در سومین جلسه شورای عالی توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز که در سالن جلسات این وزارتخانه با حضور دکتر سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز تشکیل شد، با بیان این که باید از استان هایی که در اقامه نماز همت گماردند تقدیر و تشکر شود، گفت: همچنین ضرورت دارد در خصوص استان هایی که در این زمینه کاستی داشتند آسیب شناسی و پیگیری مستمر انجام شود .
وی با تأکید بر آسیب شناسی علت و موانع برگزاری نماز افزود: معتقدم در این زمینه باید مدرسه به مدرسه تماس گرفت و بررسی کرد. همچنین باید به کمیت و کیفیت نماز نیز توجه ویژه داشت.
وی تأکید کرد: شایسته است مدارس، نقش پذیری دانش آموزان را در برگزاری نماز افزایش دهند.
وی با تأکید بر افزایش معرفت افزایی دانش آموزان نسبت به نماز گفت: ضرورت دارد اقدامات عملیاتی در این حوزه صورت پذیرد. از این رو ضرورت دارد بر توانمندسازی معلمان، مدیران و اولیا نیز توجه ویژه داشت .
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ظرفیت فرهنگیان در توسعه فرهنگ اقامه نماز بیان کرد: دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان می تواند سفیران اقامه نماز در مدارس بود و موجب سبب افزایش توسعه فرهنگ نماز و نماز خوانی شوند.
کاظمی بر توسعه نماز و پیشگیری از آسیب های اجتماعی در تمامی مدارس کشور تأکید کرد و گفت: باید با برنامه ریزی منسجم در این حوزه اقدامات موثری انجام شود .
وزیر آموزش و پرورش در این جلسه از نماینده مدیر شبکه ۳ و شبکه آموزش که در پخش نمازجماعت دانش اموزی همت گماشتند تقدیر و قدردانی کرد.
منبع: وزارت آموزش و پرورش