اخبارمرکزی

سرکشی مدیر ستاد اقامه نماز از معتکفین در استان مرکزی

مدیر ستاد اقامه نماز استان مرکزی: در مراسم معرفتی عبادی اعتکاف، انسان همواره می تواند با خواندن قرآن، نماز و دعا به یاد خداوند باشد.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان مرکزی، حجت الاسلام علی رودبارانی مدیر ستاد اقامه نماز و سرپرست بنیاد حضرت مهدی موعود(عج) استان روزهای یکشنبه و دوشنبه ۱۶ و ۱۷ بهمن ماه، از مساجد و معتکفین جوان و نوجوان در سطح مساجد استان بازدید کرد.

حجت الاسلام رودبارانی در جمع معتکفین گفت: اعتکاف، در فرهنگ دینی خصوصا دین اسلام از جایگاه بس والا و عظیمی برخوردار است، پس باید برنامه اعتکاف را به گونه ای برنامه ریزی کنیم که بیش ترین و بهترین بهره ها را در آن ببریم و باید تلاش کنیم که اینگونه برنامه های فرهنگی برای نسل جوان و نوجوان ما تداوم داشته باشد که قطعا منشا خیر و برکات فراوانی خواهد بود.

وی افزود: اسلام برای غفلت زدایی و تقویت ارتباط انسان با خدا، علاوه بر عبادت های روزانه مانند نمازهای یومیه، عبادت هفتگی مثل نماز جمعه و نیز عبادت های فصلی و سالانه مثل حج و روزه ماه رمضان، عبادت های مستحبی خاصی را نیز در نظر گرفته است که از آن جمله می توان به دعاهای برخی ایام و اعتکاف اشاره کرد، اعتکاف این فرصت را به انسان می دهد که ارتباط های اساسی زندگی خود را با خدا بازبینی کند و آن را تقویت و مستحکم تر کند.

 رودبارانی افزود: مقام معظم رهبری به معتکفین توصیه کردند که در ایام اعتکاف اقلّاً یک بار نماز حضرت جعفر را بخوانند اما اگر در هر سه روز اعتکاف این عمل را انجام دهند بهتر است.

 مدیر ستاد اقامه نماز در جمع معتکفین افزود: اگر در کلمات آیه ۱۲۵ سوره  بقره دقت شود، بهتر می توان به جایگاه اعتکاف در مقوله ارتباط با حق تعالی پی برد. «وَ عَهِدْنَآ إِلَی إِبْرَاهِیمَ وَ إِسْمَـعِیلَ أَن طَهِّرَا بَیْتِیَ لِلطَّـآئِفِینَ وَ الْعَـکِفِینَ وَ الرُّکَّعِ السُّجُودِ » «ما به ابراهیم و اسماعیل امر کردیم که: خانه مرا برای طواف کنندگان و معتکفان و رکوع کنندگان و سجده کنندگان پاک و پاکیزه کنید.»

وی گفت: خلوت اعتکاف، فرصتی است که انسان پرونده اعمال گذشته خود را مرور کرده، توبه و استغفار کند، مهم ترین شرط توبه حالت ندامت و پشیمانی یا انقلاب روحی است که در انسان ایجاد می شود، برای ایجاد این حالت بهتر است دعاهایی مثل، مناجات تائبین امام سجاد علیه السلام، مناجات منظوم امیر مؤمنان علی (ع) و برخی دعاهای صحیفه سجّادیه، را که درباره توبه از زبان معصومان نقل شده را مرور کنیم، حتما خواندن این مناجات های روح بخش در خلوت های اعتکاف با شور و حال، تحول بسیار عظیمی در روح و روان انسان ایجاد خواهد کرد.

رودبارانی افزود: در مراسم معنوی اعتکاف، گام دیگر برای تقویت ارتباط با خالق هستی، خواندن قرآن است، در واقع، در قرآن کریم این خداست که با بندگانش حرف می زند، از این رو، لازم است که با قرآن بیشتر مأنوس شویم و با دقّت و تفکر، هر روز مقداری از آن را بخوانیم و اگر برایمان ممکن باشد، در ایام اعتکاف یک ختم قرآن داشته باشیم.

این مقام مسوول گفت: در مراسم عبادی اعتکاف، انسان همواره می تواند با خواندن قرآن، نماز و دعا به یاد خداوند باشد و یاد خدا مایه حیات قلب و روشنایی دل گردد، ذکر خدا مایه آرامش روح، عامل صفا و رقت و خشوع و بهجت ضمیر آدمی است، باعث بیداری و آگاهی و هوشیاری است و در پرتو این همه، انسان حقیقت خود را باز می یابد و شایسته است که معتکفان یکی از حاجات مهم خویش را فرج حضرت مهدی موعود(عج) قرار دهند و برای  تعجیل در فرج آن حضرت دعا کنند.

سرکشی مدیر ستاد اقامه نماز از معتکفین در استان مرکزی

سرکشی مدیر ستاد اقامه نماز از معتکفین در استان مرکزی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا