اخبارمازندران

چون به نماز نرسیدیم، انواع مشکلات تلنبار شد

سومين جلسه فصلي دبيران شهرستانها و دستگاه هاي اجرايي ستاد اقامه نماز استان مازندران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز مازندران، سومین جلسه فصلی دبیران شهرستانها و دستگاه های اجرایی ستاد اقامه نماز  استان مازندران، روز یکشنبه دهم دی ماه در دفتر نماینده ولی فقیه مازندران  برگزار شد.

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام ابراهیمی مدیر ستاد اقامه نماز استان  ضمن گرامیداشت حماسه ۹ دی و با قدردانی از عنایات نماینده ولی فقیه، استاندار و دبیران ستاد اقامه نماز شهرستانها و دستگاههای اجرایی گفت: اگر برای رسید به قرب باری تعالی دو وسیله باشد، قطعاً یکی از آنها نماز است، امام علی (ع) در غررالحکم می فرماید: الصَّلاهُ أفضَلُ القُربَتَینِ  نماز انسان را به قرب و کمال می رساند که طهارتی همه جانبه و تمامیتی رسا داشته باشد و از وسوسه و انحراف دور باشد و همراه معرفت و خشوع و بصیرت انجام گیرد، این رسالت همه ما است که توفیق انجام آن را از خداوند بخواهیم، هم خودمان را مجهز به این ارزشها کنیم و هم مروج عملی فرهنگ نورانی نماز باشیم .

مدیر ستاد اقامه نماز درادامه شرح وظایف دبیران از قبیل: حفظ جایگاه اقامه نماز، تشکیل شورای اقامه نماز، جانمائی نمازخانه دستگاه در جای مناسب و تجهیزات لازمه، پاسخ به مکاتبات واقدام دستورالعمل ها، تبلیغات چهره به چهره امر نماز، رعایت ۲۰ دقیقه وقت فریضه الهی، عدم تقارن جلسات با زمان نماز وحضور مدیران در نماز، توجه به طرح خدمات سفر، طرح سلامت معنوی وتبلیغات محیطی امر نماز، را یادآور شد.

آیت الله محمدباقر محمدی لائینی با تشکر از زحمات مدیر ستاد اقامه نماز استان و تشکر از دبیران شهرستانها و دستگاههای اجرایی، اظهار کرد: فلسفه رسالت انبیا، اوصیا و شاگردی عالمان و هدایت همه این کاروان این است که بین خلق و خالق ارتباط برقرار کنند و خلق در حیاتش با خالقش آشنا شود.

وی افزود: قطعا این مسئله باید همراه با بصیرت باشد، بصیرت امام و بصیرت امت که باید در کنار هم باشد وگرنه همان ماجرای ۲۵ سال خانه نشینی حضرت علی (ع) پیش می آید.

نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: ۹دی واقعا سالروز بصیرت امت بود که فتنه ۸۸ را به ایستگاه آخر رسانده و آب روی آتش فتنه بود؛ کار بسیار کار بزرگ و مهمی است.

این مسئول تاکید کرد: قرآن مجید هم آسیب‌های حوزه نماز را به دو دسته آسیب‌های برون نمازی و درون نمازی تقسیم می‌کند، آسیب‌های برون‌نمازی یعنی اگر نماز نخوانیم در معرض شیاطین قرار داریم، یعنی اگر فردی را نمازخوان کنیم حداقل ۵۰ درصد جلوی آسیب‌ها را گرفتیم.

وی با تاکید بر اینکه باید کاری کنیم که نماز نهادینه شود، گفت: متاسفانه عملا به این فرهنگ توجه نمی‌شود؛ شهرک می‌سازند اما نمازخانه و مسجدش یا در نقشه وجود ندارد یا اگر وجود دارد پولی برایش نمی‌گذارند که مسجد در آن ساخته شود، اینها آسیب‌های برون نمازی است.

آیت الله محمدی لائینی یادآور شد: آسیب‌های درون‌ نمازی یعنی اینکه اینطور نیست که فرد نمازخوان شد دیگر آسیبی نمی‌بیند، بلکه آسیب‌های دیگری وجود دارد، هر چه که ما مساجد را جدی تر بگیریم خوب است، چون به نماز نرسیدیم انواع مشکلات تلنبار شده است، پس باید نماز را نجات بدهید، خودتان را در پرتو نماز نجات داده، ترویج نماز در جامعه و در بین خانواده‌ها در اولویت باشد، باید برای اینها فکر کنیم.

در ادامه هریک از کارشناسان ستاد اقامه نماز مازندران نسبت به تعیین برنامه های حوزه کاری پرداختند و جلسه با اظهار دیدگاههای دبیران و تبادل نظر در رفع نیازمندی های آنان پایان یافت.

 چون به نماز نرسیدیم، انواع مشکلات تلنبار شد

چون به نماز نرسیدیم، انواع مشکلات تلنبار شد

چون به نماز نرسیدیم، انواع مشکلات تلنبار شد

چون به نماز نرسیدیم، انواع مشکلات تلنبار شد

چون به نماز نرسیدیم، انواع مشکلات تلنبار شد

چون به نماز نرسیدیم، انواع مشکلات تلنبار شد

چون به نماز نرسیدیم، انواع مشکلات تلنبار شد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا