به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز مازندران، در راستای ارتقای سطح دانش و توانمندسازی اولیای دانشآموزان، مربیان مدارس، مشاوران و مدرسان آموزش خانواده استان مازندران، دوره آموزشی مهارتهای ارتباطی انجمن اولیاء و مربیان با موضوع نماز و آرامش روانی در خانواده با تدریس حجت الاسلام ابراهیمی مدیر ستاد اقامه نماز استان، روز پنجشنبه یازدهم بهمن ماه به صورت بر خط در اداره کل آموزش و پرورش مازندران برگزار شد.
در آغاز این جلسه عاطفه مدبر نژاد مدیر کل انجمن اولیاء و مربیان وزارت آموزش و پرورش در پیامی به جایگاه انجمن اولیاء و مربیان اشاره کرد و بیان داشت: برنامه هایی در دست اقادام است تا در این حوزه آسیب ها، تهدیدها را بتوانیم به فرصت تبدیل کرد و پیوند خانه و مدرسه را استحکام و ارتقاء بخشیم.
منصور سرگزی معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش ستاد اقامه نماز کشور در پیامی بصورت برخط ضمن تشکر و قدردانی از تشکیل چنین جلسه استانی اظهار داشت: کانون خانواده در حقیقت پایه اصلی تمدن سازی جامعه است، همانطوریکه آموزش و گفتمان و گروه های موثر در احیاء تمدن یک جامعه می توانند نقش آفرینی نمایند.
سرگزی بیان داشت: مهمترین رسالت انجمن اولیاء و مربیان، مدیران و مشاوران و مدرسین این حوزه، ایجاد پیوند عمیق بین خانه و مدرسه است، در چنین موقعیت تهاجم فرهنگی باید با روحیه جهاد تبیین همگان رسالت مندانه به نشر آموزه های دینی بویژه در امر تربیت نسل نو اهتمام ورزیم .
حجت الاسلام ابراهیمی هدف از تشکیل این دوره را تبیین جایگاه نماز در سلامت خانواده و ایمن سازی جامعه در مقابل آسیب ها و تهاجم فرهنگی و عقیدتی و لزوم توجه والدین به آموزش نماز در بین فرزندان بیان کرد و افزود: انسان ها به آرامش و سلامت روانی نیاز دارند، زیرا در سایه آرامش می توانند به رشد و کمال، اهداف عالی و سجایای اخلاقی برسند.
مدیر ستاد اقامه نماز استان، به عنوان مدرس این دوره، به ارائه مباحثی کاربردی در خصوص مهارتهای ارتباطی در خانواده پرداخت. وی با تأکید بر این که گفتوگو، پل ارتباطی خانواده برای رسیدن به آرامش است، به تشریح راهکارهای عملی برای ایجاد فضایی سرشار از احترام در خانواده پرداخت.
حجت الاسلام ابراهیمی افزود: معرفت بخشی آموزه های دینی در ایجاد و حفظ شخصیت سالم مذهبی افراد جامعه، نقش اساسی دارد و دارای اثرات مثبت اجتماعی است و این مهم ابتداً از خانواده شروع می شود و خانواده می تواند نقش موثری را علاوه بر فرزندآوری در فرزندپروری ایفاء نماید.
وی گفت: آنچه در این مورد مهم است وجود انگیزه است نه تحمیل آن و زمانی آموزش نماز به توفیق می انجامد که با احساس خوشایند همراه باشد.
حجت الاسلام ابراهیمی مدیر ستاد اقامه نماز استان یادآور شد، ضعف باورهای دینی والدین، آشنا نبودن والدین به شیوه های موثر تربیتی، تضاد حوزه نظر و عملی(گفتمان و رفتار)، ناهماهنگی تربیتی بین خانه، مدرسه و معلم، دسترسی آسان فرزندان به ابزار تبلیغی مستهجن و مبتذل، بی قیدی والدین در ارتباط با همسالان و دوستان فرزندان، مشغله زیاد والدین و غفلت از مسائل تربیت دینی فرزندان، برتری محبت بر تربیت به لحاظ تک فرزندی و آسیب های مربوط به طلاق از جمله موانع تربیت دینی فرزندان در نهاد خانواده است.