اخبارلرستان

سومین کارگاه آموزشی ائمه جماعات جهاد کشاورزی استان لرستان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان لرستان، کارگاه شیوه های دعوت به نماز ویژه ائمه جماعت سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان با حضور حجت الاسلام والمسلمین چراغی،حجت الاسلام و المسلمین موسوی دبیر ستاد در دستگاه و سایر اعضاء در تاریخ چهاردهم اسفند ماه برگزار شد.

در این نشست حجت الاسلام چراغی ضمن تبریک ایام مبارک ماه رمضان و تقدیر و تشکر از مجموعه سازمان جهاد کشاورزی استان در برگزاری این نشست ها در سالی که گذشت، مطالبی را در خصوص اهمیت نماز و نماز مطلوب از نگاه قرآن برای حاضرین بیان کرد.

وی گفت: اگر محوریت در زندگی ما قرآن باشد خیلی از مشکلات ایجاد نخواهد شد و هرچقدر زندگی ما با قرآن و اهل بیت (ع) زاویه کمتری داشته باشد، زندگی ما بهتر خواهد شد، زندگی که بهتر شود، حسنه دنیا است و حسنه آخرت هم در پیش خواهد داشت.

حجت الاسلام چراغی در ادامه گفت: نماز مطلوب از دیدگاه قرآن، نمازی است که در آن خشوع باشد، نمازی است که باز دارنده از فحشا و منکر باشد، یعنی ما را از بدی ها و زشتی ها حفظ کند.

مدیر ستاد اقامه نماز استان لرستان در این نشست مطالبی را نیز در خصوص موانع پذیرش دعوت به نماز بیان کرد و گفت: برای دعوت دیگران به نماز قاعدتاً یک اصول و قواعدی وجود دارد و اگر ما در این دعوت به نماز این اصول و قواعد را رعایت کنیم، مشکلات ما کم خواهد شد.

چراغی در پایان با اشاره به تفاهمنامه منعقده وزارت جهاد کشاورزی و ستاد اقامه نماز، بر ضرورت تشکیل منظم جلسات شورای اقامه نماز دستگاه در سال آتی و حضور مدیران ادارات در صفوف نمازهای جماعت و همچنین با توجه به پایان سال تاکید ویژه ای در بارگزاری مستندات فرهنگی و نماز دستگاه مربوطه  در سامانه سجاده  را خواستار شد.سومین کارگاه آموزشی ائمه جماعات جهاد کشاورزی لرستان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا