جلسه وبیناری امور بانوان و خانواده ستاد اقامه نماز برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز، جلسه وبیناری امور بانوان و خانواده ستاد اقامه نماز، با حضور قائم مقام، معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش، مدیران و مشاورین امور بانوان در دفاتر استانی، در روز سه شنبه دوم اردیبهشت ماه برگزار شد.
دکتر سید احمد زرهانی، قائم مقام ستاد اقامه نماز در جمع بانوان با اشاره به اینکه پس از چند ماه مطالعه و رایزنی نظامنامه امور اقامه نماز ویژه بانوان و خانواده تدوین و ابلاغ شد، گفت: این نظام نامه را برای اجرا و رفع نواقص مطالعه کنید.
به گفته وی، هدف از این اقدام ایجاد زمینه میدان داری به بانوان مروج نماز است و به مبارکی این حرکت امسال شعار ستاد اقامه نماز به نام “مادران معماران معارف نماز” نامگذاری شد و اجلاسی که قرار است پاییز امسال در استان ایلام برگزار شود به این موضوع اختصاص خواهد داشت.
قائم مقام ستاد اقامه نماز با اشاره به اینکه امسال میدان تبلیغ ترویج و تولید اندیشه را به بانوان صاحب نظر خواهیم سپرد، تصریح کرد: ما به دنبال ایجاد یک تشکل صنفی و سیاسی نیستیم بلکه هدف از ایجاد حوزه بانوان و خانواده در ستاد اقامه نماز ایجاد حرکت نمازی و انگیزه در بانوان جامعه است.
دکتر زرهانی به وجود بالغ بر ۸ میلیون دانش آموز در مدارس دخترانه کشور اشاره کرد و گفت: این به این معنا است که در دو دهه آینده ۸ میلیون مادر، تربیت فرزندان را برعهده خواهند داشت که اگر معارف نماز را به درستی بیاموزند ما با بسیاری از آسیبهای اجتماعی مواجه نخواهیم شد.
وی خطاب به بانوان ستاد اقامه نماز خواستار مطالعه کتابهای شیوههای دعوت به نماز استاد قرائتی و حجت الاسلام بهشتی شد و گفت: به همت ستاد اقامه نماز ۴۰۰ جلد کتاب با موضوع نماز و مبتنی بر قرآن. و عترت چاپ و منتشر شده است
وی بر ضرورت ارتباط بانوان ستاد اقامه نماز با پردیسهای دانشگاه فرهنگیان تاکید کرد و گفت: دانشجو معلمان این دانشگاهها به عنوان معلمان و مادران آینده نقش مهمی در تربیت نسل نمازی خواهند داشت
قائم مقام ستاد اقامه نماز با یادآوری اینکه نماز یک مکتب تربیتی است، تصریح کرد: معلمان و مادران ما باید با معارف نماز آشنا شوند از همین رو مرکز تخصصی نماز قم آماده است تا دورههای آموزشی را با هدف ترویج معارف نماز با اولویت آموزش مادران و معلمان فراهم کند.
وی با اشاره به اینکه ستاد اقامه نماز از تمام تمکن ملی در جهت ترویج معارف نماز استفاده میکند، خاطرنشان کرد: بانوان فعال در حوزه اقامه نماز میتوانند در حوزه مسجدسازی هم ورود جدی کنند چرا که از محل کمکهای مردمی و دولتی بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان در حوزه مسجد سازی جمع آوری شد.
دکتر زرهانی به تشکیل هیئت اندیشه ورز و اتاق فکر بانوان ستاد اقامه نماز در استانها اشاره کرد و گفت: اقامه نماز یک اصل عام و همگانی است ولی اتاقهای فکر شما باید متعلق به کسانی باشد که خلاقیت انرژی و انگیزه دارند، در اتاقهای فکر خود از شخصیتهای حوزوی و دانشگاهی دعوت کنید و با شناسه فرصتها و تهدیدها و نقاط قوت و ضعف حرکتهای نو در زمینه ترویج معارف نماز ایجاد کنید.
وی با بیان اینکه ستاد اقامه نماز همه ساله از طریق سامانه سجاده و بازدیدهایی که دارد، عملکرد وزرا، استانداران و مدیران در حوزه نماز را ارزیابی میکند، گفت: ۳۰ مورد سیاست در این نظامنامه مطرح شده است که یکی از این موارد ارتباط با مساجد است از همین رو امسال بنا داریم از نمازهای جماعت باشکوه و جوانگرا تجلیل کنیم.
قائم مقام ستاد اقامه نماز ادامه داد: به برکت انقلاب اسلامی زمینه و بستر برای خدمت زن مسلمان ایرانی فراهم شده است که یک عرصه روشن و امید آفرین است البته بسیاری از رسانههای معاند که نبرد بر علیه فرهنگ و اقتصاد نظام را آغاز کردند در تلاش هستند تا این میدان را کمرنگ کنند.
وی خطاب به بانوان حوزه اقامه نماز تصریح کرد: لازم است تا مادران و دختران نماز را در مساجد اقامه کنند تا با فلسفه و آداب و از کار درست نماز در مسجد آشنا شوند که در این صورت بنیان خانواده مستحکم خواهد شد.