جلسه مشاورین امور بانوان و خانواده استان همدان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان همدان،جلسه مشاورین امور بانوان استان همدان با حضور وبیناری سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور،منصور سرگزی معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش ستاد اقامه نماز، حسنی حلم مدیر ستاد اقامه نماز استان همدان، شیدایی مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان، کوهساری مشاور امور بانوان ستاد مرکزی اقامه نماز و ناهید علیمحمدی مشاور امور بانوان ستاد اقامه نماز استان همدان در روز سه شنبه نهم اردیبهشت ماه در سالن جلسات ستاد اقامه نماز همدان برگزار شد.
دکتر سید احمد زرهانی قائم مقام ستاد اقامه نماز کشور با بیان شعار سال ستاد اقامه نماز (مادران معماران فرهنگ اقامه نماز) تصریح کرد: بانوان نیمی از جامعه هستند ولی همه ی جامعه را تربیت میکنند و هر مرد و زنی که به جایی میرسد در دامن یک مادر توانا و متدین پرورش یافته است.
در ادامه وی با اشاره به نظام نامه و فهرست برنامه های ستاد در حوزه بانوان افزود: راهکار های به عنوان ریل قطار فکری بانوان فعال در استان ها به صورت کلان تدوین و تنظیم شده است که انتظار میرود بانوان فعال در حوزه نماز استان همدان به عنوان مغز متفکر راهکارهایی متناسب با نیاز استان طراحی و برنامه ریزی کنند.
دکتر زرهانی با بیان اینکه ما باید یک نگاه بلند مدت برای اجرای برنامه های حوزه بانوان داشته باشیم عنوان کرد: ما در این راه نیازمند یک حضور مستمر هستیم و این کار مقطعی نیست.
قائم مقام ستاد اقامه نماز یا بیان اینکه نماز سیاسی و متعلق به شخص نیست گفت: نماز راهی برای اتصال عبد به معبود است و انسان را از دل آتش بیرون می آورد و وارد گلستان میکند .
زرهانی با اشاره به اینکه باید نماز را به صورت عمومی مطرح کنیم تشریح کرد: مدارس، دانشگاه فرهنگیان، دبیران و اولیاء دانش آموزان در خط مقدم جوامع هدف هستند و باید با آن ها ارتباط دو جانبه برقرار کنیم.
وی با بیان اینکه باید نگاه آفت شناسانه داشته باشیم افزود: تهدید ها و فرصت ها را باید بررسی کنیم و با همکاری و همدلی در راستای رفع این موانع برنامه ریزی های لازم را انجام دهیم.
منصور سرگزی معاون فرهنگ، آموزش و پژوهش ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه ستاد اقامه نماز برنامه هایی با محوریت بانوان تدوین و تنظیم کرده است عنوان کرد: نظام نامه، اصول و سیاست های کلان و فهرست برنامه های سال ۱۴۰۴ در حوزه بانوان به استان ها ابلاغ شده است که با همکاری و مشارکت بانوان فعال در استان ها انجام خواهد شد.
منصور سرگزی با اشاره به اینکه بانوان باید یک شناخت دقیق از برنامه های و راهبردهای ستاد اقامه نماز داشته باشند تصریح کرد: بانوان، نیازمندی هایی که در استان همدان وجود دارد را شناسایی کنند و راهبردهایی متناسب با آن ها در غالب برنامه های پیشنهادی به ستاد اعلام کنند.
در ادامه وی با اشاره شعار سال ستاد اقامه نماز افزود: اولویت ها و تمرکز ستاد در سال جاری، دختران دانش آموز و دانشجو، مادران، معلمان و مربیان هستند و برنامه های این حوزه مستقل شده است.
حجت الاسلام حسنی حلم مدیر ستاد اقامه نماز استان همدان بابیان اینکه باید از ظرفیت بانوان در استان استفاده کنیم تصریح کرد: با توجه به شعار امسال ستاد اقامه نماز باید توجه ویژه ای به بانوان داشته باشیم و با اجرای برنامه های ویژه عقب ماندگی های سال های گذشته در حوزه بانوان را جبران کنیم.
در ادامه وی با بیان اینکه ما در هر جایگاهی مسئول ترویج و گسترش فرهنگ نماز هستیم و باید برای این امر مقدس کارکنیم افزود: طبق آیات و روایات اگر در هرجامعه ای نماز به درستی اقامه شود آنگاه آسیب های اجتماعی و ناهنجاری ها کمتر می شود.
مدیر ستاد اقامه نماز استان با اشاره به تشکیل شورای اقامه نماز بخش ها و روستاها عنوان کرد: اعضای شورای اقامه نماز روستا ها با حضور بانوان تشکیل و شناسایی شده است و دوره های آموزشی و توجیهی برای آن ها برگزار خواهیم کرد.
شیدایی مدیر کل آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه فرزندان و خانواده ها در معرض آسیب های فراوانی قرار گرفته اند عنوان کرد: جدا شدن و فاصله گرفتن از دین می تواند باعث به وجود آمدن آسیب های روانی و اجتماعی شود و اگر بتوانیم وابستگی به دین و نماز را در دانش آموزان بوجود بیاوریم بسیاری از این مسائل حل می شود.
شیدایی با اشاره به اینکه مهم ترین برنامه آموزش و پرورش بحث نماز است گفت: دانش آموزی که توجهش به نماز باشد منحرف نمی شود و از آسیب های اجتماعی در امان است.
در ادامه وی با بیان اینکه فطرت بچه های ما پاک است افزود: اگر بتوانیم بحث نماز، آموزش قرآن، شناخت ائمه اطهار و ولایت فقیه را در بین بچه ها رواج دهیم بسیار از مشکلات جامعه حل خواهد شد.
کوهساری مشاور امور بانوان ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه مادران، فرهنگ، معرفت و تمدن را به فرزندان منتقل میکند تشریح کرد: دختران امروز مادران آینده ما هستند و می توانند در فضای زندگیشان و جامعه تاثیر گذار باشند.
در ادامه وی با بیان اینکه خانواده یکی از مهمترین ارکان جامعه است که در تربیت انسان نقش دارد و شکوفایی منش اعتقادی در بین فرزندان در خانواده و به رهبری مادر اتفاق می افتد افزود: فضای خانه باید نماز محور باشد و پدر و مادر اولین کسانی باشند که به اقامه نماز می ایستند زیرا که فرزندان به اقامه نماز تشویق می شوند.
کوهساری با اشاره نقش مادران در تربیت نسل نمازی بیان کرد: مادران باید شیوه های فرهنگ سازی نماز و وظایف خود در خانواده و جامعه را بشناسند و در راستای احیای فرهنگ نماز در جامعه تلاش کنند.
ناهید علیمحمدی مشاور امور بانوان ستاد اقامه نماز استان همدان با اشاره به اهمیت برگزاری دوره های آموزش معارف نماز برای بانوان بیان کرد: دوره های آموزشی معارف نماز با حضور اساتید مرکز تخصصی قم باید برای بانوان برگزار شود تا اطلاعات نمازی ما به صورت مستمر به روز شود.
در ادمه وی با بیان اینکه ما باید تغییر را از خودمان شروع کنیم افزود: ما به عنوان یک مبلغ دینی باید رفتار درستی داشته باشیم تا بتوانیم دیگران را به نماز دعوت کنیم.
علیمحمدی ضمن اشاره به اهمیت ارتباط با دانش آموزان عنوان کرد: با توجه به نزدیکی تعطیلات تابستان باید ارتباط را با دانش آموزان حفظ کنیم و برنامه های ویژه ای برای آنها تدارک ببینیم.