برگزاری کارگاه آموزشی شیوه های دعوت فرزندان به نماز در کردستان
مدرس اعزامی ستاد اقامه نماز استان کردستان: در بحث نقش الگویی والدین در تشویق فرزندان به نماز روش های گوناگونی وجود دارد که می توان به فراخور سن از آنها بهره گرفت.
به گزارش روابط عمومی ستاد اقامه نماز استان کردستان، بیست و یکم فروردین کارگاه آموزشی شیوه های دعوت فرزندان به نماز ویژه کارکنان اداره کل کتابخانه های عمومی استان کردستان با حضور استاد موضوعی اعزامی از سوی ستاد اقامه نماز استان و چوپانی کارشناس آموزش،فرهنگ و پژوهش ستاد در محل سالن جلسات این نهاد برگزار شد.
در این دوره حجت الاسلام سادات استاد اعزامی از سوی ستاد اقامه نماز استان در خصوص اهمیت نماز و نقش پدران و مادران برای هدایت فرزندان به نماز اظهار داشت: در بحث نقش الگویی والدین در تشویق فرزندان به نماز روش های گوناگونی وجود دارد که می توان به فراخور سن از آنها بهره گرفت.خدای تعالی در قرآن برای هدایت انسان ها بارها به اشکال مختلف تاکید می کند که اگر والدین اهل نماز نباشند، نمی توان انتظار داشت که فرزندان آنها نمازگزار بار بیایند.
وی در ادامه در اهمیت حق فرزند بر پدر و مادر گفت: امام سجاد علیه السلام می فرماید: حق فرزند بر تو این است که بدانى وجود او از توست و بد و خوب او در این دنیا به تو ارتباط دارد و بدانى که در سرپرستى او مسئولیت دارى و مسئول تربیت او هستى و او را به خداوند بزرگ راهنمایى کنى و چه عملى نیکوتر از نماز که می تواند فرزندانمان را به سوى خدا راهنمایى کند و دل آنها را پیش از آنکه شیطان برباید، در کف خدا قرار دهند.
حجت الاسلام سادات در بخش پایانی کارگاه آموزشی ضمن اشاره به فضای مجازی و نقاط قوت و ضعف آن اظهار داشت: خانواده مهمترین نهاد اجتماعی است که مرزهای قابل نفوذی دارد و فضای مجازی توانسته است در آن رخنه کند؛ لذا ورود فضای مجازی به کانون خانواده موجب بروز آسیب هایی در هنجاره و نقش های اعضای خانواده به ویژه کودکان شده است و گسترش فضاهای مجازی اینترنتی آسیب های گوناگونی در زمینه تعلیم و تربیت کودکان ایجاد کرده است.
وی افزود: از جمله آسیب های اخلاقی همچون دسترسی آسان به منابع غیر اخلاقی، تضعیف باورهای دینی و القای شبهات و تعارض ارزش ها؛ آسیب های شخصیتی مثل اعتیاد به فضای مجازی، انزوای اجتماعی و اتلاف وقت و آسیب های خانوادگی از قبیل کاهش ارتباطات خانوادگی، تغییر الگوی تعامل میان والدین و فرزندان، از بین رفتن تعادل قدرت در خانواده و شکاف نسل ها. بنابراین، هدایت و نظارت والدین در کنار شناخت و آگاهی از آسیب های پیش روی فضای مجازی بهترین راهکار رفع آسیب های آن است.